Terug naar boven

Werk aan je bedrijfsidee met de Take-off hbo subsidie

Publicatiedatum: 31-08-2018

Heb jij een innovatief idee en wil jij een dienst of product verder ontwikkelen? Je kunt je als hbo-student (of recent afgestudeerde) of -medewerker vanaf 4 september a.s. inschrijven voor een nieuwe Take-off hbo-subsidieronde. Met deze subsidie kun jij haalbaarheidsonderzoek voor je innovatieve idee (kansen, risico’s, valkuilen) financieren.

Wat is het?
Take-off hbo financiert haalbaarheidsonderzoeken. Je kunt hierbij denken aan een octrooionderzoek, een inventarisatie van beschikbare technologie of bijvoorbeeld een marktanalyse. Take-off hbo biedt ruimte aan alle thema’s van onderzoek en het opstarten van bedrijven. De nadruk ligt daarbij ook op sociaal-maatschappelijk ondernemerschap.

De eerstvolgende call Take-off hbo opent op 4 september 2018. Hogescholen kunnen aanvragen indienen tot uiterlijk 4 oktober 2018, 14.00 uur. OndernemersLift+ kan je, samen met HAS Hogeschool, helpen om de subsidieaanvraag voor te bereiden.

Lees meer
OndernemersLift+ en HAS Hogeschool kunnen je helpen om deze subsidie ook voor jouw idee aan te vragen. Bij de afgelopen subsidieronde kregen vijf HAS-studenten een subsidie toegewezen. Neem dus contact op en wij gaan je helpen.

Voor wie is de Take-off hbo?
Take-off hbo is voor studenten, docenten, onderzoekers en lectoren van hogescholen.

Wat kun je aanvragen?
Per haalbaarheidsstudie kun je € 20.000,- tot € 25.000,- aanvragen.

Meer informatie?
Neem contact op met OndernemersLift+. Stuur een berichtje aan: info@ondernemersliftplus.nl en wij nemen contact met je op.

Deel dit bericht:
DisclaimerSitemap