Terug naar boven

DATAFOOD Startup Festival geeft startups inzicht in gebruik bigdata agrifoodsector

Publicatiedatum: 10-10-2018

Snel opkomende bigdata technologieën als data-analyse, -mining, -visualisatie en kunstmatige intelligentie gaan de hele Agrifoodketen - van grond tot mond - fundamenteel veranderen.

Deze technieken - in combinatie met bredere ontwikkelingen als Internet of Things, robotisering, 3D-printen en nanotechnologie - leiden tot het ontstaan van nieuwe businessmodellen en nieuwe kansen voor ondernemers.

Dat is niet altijd gemakkelijk, want het gebruik van big data in agrifood is niet iets wat iedere dag aan de koffietafel voorbij komt. Toch heeft het en gaat het steeds meer invloed hebben op de hele sector. Daarom organiseren OndernemersLift+, Jheronimus Academy of Data Science (JADS) en de Bossche Investeringsmaatschappij (BIM) samen op 30 oktober a.s. het #DATAFOOD Startup Festival.

Tijdens dit festival krijgen data gedreven innovatieve startups in de agrifoodsector de mogelijkheid om in gesprek te gaan met grote corporates en investeerders zoals KPN, Unilever, Rabobank, Interfood, Hitachi, Foodstars, BIF en Rockstart.

Tevens zijn er tijdens het festival presentaties van topsprekers Tom de Bruyne, SUE Amsterdam en Sicco Pier van Gosliga van Connecterra, een design thinking sessie onder leiding van Casper Koomen Blau Lab en is er volop gelegenheid om te netwerken met elkaar.

Datum: dinsdag, 30 oktober 2018
Tijd: 12.30 tot 18.00 uur
Locatie: Grasso, Parallelweg 27, 's-Hertogenbosch

Programma
12.30 uur: Netwerklunch
13.15 uur: Welkom
13.30 uur: Inspiratiebijeenkomst - door van De Bruyne
14.00 uur: Inspiratiebijeenkomst - door Sicco Pier - Gosliga
14.45 uur: Design Thinking session - door Casper Koomen - Blau Lab
15.45 uur: Startup Marktplaats met netwerkborrel
18.00 uur: Afsluiting

 Heb jij een startup die ertoe doet en wil je corporates of investeerders ontmoeten? Meld je dan snel aan! 

Startups op het gebied van data en agrifood uit heel Nederland die in aanmerking willen komen voor gesprekken met één van de aanwezige corporates of investeerders, kunnen zich tot 19 oktober a.s. hiervoor aanmelden. Uit deze aanmeldingen kiezen de desbetreffende corporates en investeerders op basis van de pitch met welke startups zij in gesprek zullen gaan.

Voor meer informatie over wie, wat, waar, wanneer, waarom en hoe zie www.datafood.nu.

Deel dit bericht:
DisclaimerSitemap