Terug naar boven

AgriFood Scale-Up Programma: Inschrijving voor deelname geopend!

Publicatiedatum: 05-04-2018

Ben jij ondernemer in de Agri & Foodsector? Groeit je bedrijf hard, maar vraag je je af of je team het kan bijbenen? Zoek je nieuwe distributiekanalen? En hoe financier je jouw groei?

Herken je dit? Schrijf je dan nu in voor het AgriFood Scale-Up Programma van OndernemersLift+. Dit programma helpt ondernemers in de AgriFood met het realiseren en versnellen van hun (internationale) groeiambities. 

Het programma is speciaal bedoeld voor ondernemers die de opstartfase voorbij zijn en tegen nieuwe vragen aanlopen. Als ondernemer krijg je ondersteuning in het complete groeitraject: van het opstellen van een groeiplan tot en met het vinden van passende investeerders. Experts in AgriFood en ondernemerschap begeleiden je daarbij één-op-één.

Keesmakers nam in 2017 deel; Marc van Wanroij en Gijs Jansen over het AgriFood Scale-Up Programma: ‘We zijn weer kritisch naar onszelf gaan kijken en beseffen dat een goed bedrijfsplan ook een goede uitvoering nodig heeft. Dat betekent continuïteit, niet verslappen, geen afleiding. Doordat die ruis van de lijn is, zien we nu al dat ons rendement stijgt.’

We koppelen je aan een ervaren businesscoach uit het werkveld. Gezamenlijk stellen jullie een groeiplan op. Daarbij word je intensief begeleid door een businesscoach.

Specifiek voor groeiende bedrijven in de Agri & Food die op eigen kracht de markt benaderen, is er de Masterclass Marketing, die een boost geeft aan je marktbenadering.

Meld je nu aan via het aanmeldformulier.

Voor meer informatie kijk op deze pagina of neemt contact op met:
André Dolsma, a.dolsma@kplusv.nl
Sookie Yiu, s.yiu@kplusv.nl

 

Deel dit bericht:
DisclaimerSitemap