Terug naar boven

AAN TAFEL! - Van idee… …naar ondernemer!

Publicatiedatum: 28-09-2018
8 november: Op het schap komen en blijven
ZiN Inspiratielab, Veghel • 16.00 - 18.00 uur
22 november: Van naam naar MERK
P2 - Slot Rossum, Rossum • 16.00 - 18.00 uur

Ervaringen uitwisselen, kennismaken en kennis delen. Natafelen wordt aanbevolen! Schuif aan! Rondetafelgesprekken mét, vóór en dóór foodondernemers.
Je begon met een idee waar je enthousiast van werd. Waar je energie van kreeg. Véél energie. Je idee werd een plan en met dat plan ging je aan de slag, vaak dag en nacht. Maar je wist waar je het voor deed: jouw plan werd een product of dienst waar mensen écht op zitten te wachten. Oké, je moest tegenslagen overwinnen, maar het is je gelukt. Je bent nu ondernemer. Dat is een compliment waard! Maar hoe goed je je zaken ook voor elkaar hebt, je stuit vroeg of laat op vraagstukken waar je niet direct het antwoord op weet. Dat is normaal. Je kunt niet overal goed in zijn. Soms heb je gewoon iemand nodig die je even op weg helpt. En wat is er dan prettiger dan je licht op te kunnen steken bij collega’s? Ondernemers die dezelfde taal spreken en die misschien al een keer hebben ervaren waar jij nu tegen aan loopt. Die daar eerlijk over vertellen en op die manier voorkomen dat jij in dezelfde valkuil stapt. En andersom kun jij hen weer helpen met jouw ervaringen, zodat er sprake is van ‘geven en nemen’.

Food-ondernemers onder elkaar
We gaan graag aan tafel met foodondernemers: jong, oud, ervaren, starter. Als je wilt leren van collega-ondernemers en eigen ervaringen wilt delen ben je van harte welkom! En… er zitten geen directe concurrenten aan tafel. We treffen elkaar voor een korte bijeenkomst op een inspirerende locatie, met maximaal 10 collega-ondernemers. Soms nodigen we een expert uit die meepraat. Jullie gastheer, zelf ook ondernemer, gaat in op vragen als: waar liep jij tegenaan en hoe heeft een ander dat opgelost? Of wat ging er bij jou goed waar een ander wat aan heeft? Kortom, ondernemers onder elkaar.

Aan Táfel!
Je wilt je tijd efficiënt besteden. Daarom zijn de bijeenkomsten aan het einde van de dag, maximaal 2 uur. Als je daarna nog tijd hebt, blijf je een glas drinken, leer je je collega’s beter kennen en breid je je netwerk  uit. En wellicht maak je nog 1-op-1 afspraken. Klinkt dit je goed in de oren? Schuif dan aan!
 
Op donderdag 8 en 22 november gaan we voor het eerst Aan Táfel! Het aantal plaatsen is beperkt, dus schrijf je snel in! Dan weet je zeker dat je mee kunt doen. Inschrijven kan via: aanmelden@ondernemersliftplus.nl.

Bijdrage
Je begrijpt als ondernemer dat voor niks de zon op gaat. Voor je deelname per bijeenkomst vragen we een bescheiden bijdrage van € 34,95 excl. btw p.p.
 
 
OndernemersLift+ is het ondernemersprogramma van AgriFood Capital.
Aan Táfel! is een initiatief van OndernemersLift+ en Foodsquad en wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage uit het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling, het Rijk en de provincie Noord-Brabant in het kader van OPZuid.
Deel dit bericht:
DisclaimerSitemap