Volop interactie bij de eerste Alumni bijeenkomst deelnemers Start-up Booster

In ‘Bossche Brouwers aan de vaart’ in ‘s-Hertogenbosch heeft OndernemersLift+ op 21 mei haar eerste Alumni bijeenkomst voor deelnemers aan het Start-up Booster en Start-up Navigator programma gehouden.

Tijdens de bijeenkomst kregen de aanwezige start-ups de kans om hun hulpvraag voor te leggen aan elkaar en aan business developers Raymond van den Bos, Henny Van Gurp, Jonica de Bruijn en Antoine Miltenburg. Ook Liz Chermin van HAS Hogeschool en wethouder Kees van Geffen van de gemeente Oss dachten mee over de oplossingen voor deze hulpvragen. Dit leidde tot veel onderlinge interactie en nieuwe contacten voor de deelnemers, die hen mogelijk verder kunnen helpen bij het uitbouwen van hun bedrijf.

Daarna verzorgde Marian Peters van NGN een presentatie over de weg die zij bewandelt om succesvol te worden met haar bedrijf. NGN verzorgt onder meer opleidingen voor insectenkwekers en richt zich daarnaast op de ontwikkeling van nieuwe soorten diervoeding. ‘Soms voel ik mij een soort Pippi Langkous. Zij zei altijd: ‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat het wel kan.’ Fouten maken is niet erg, als je er dan ook maar iets van hebt geleerd’, was één van de tips van Peters.

Directeur Huub Dormans kijkt tevreden terug op deze eerste Alumni bijeenkomst. ‘Het is geweldig om te zien hoeveel energie er zit bij deze ondernemers. Met deze bijeenkomsten willen we bevorderen dat de start-ups die samen hebben deelgenomen aan ons programma ook na die tijd in contact blijven met elkaar. Samen met onze partners Agrifood Capital, HAS Hogeschool, ZLTO, Koning Willem I College en de regionale Rabobanken willen wij hen graag de kans geven om zich verder te ontwikkelen in Noordoost-Brabant.’

Meer weten over het Start-up Booster programma van OndernemersLift+? Kijk dan eens op https://www.ondernemersliftplus.nl/startersprogramma/start-up-booster/

Delen

Publicatiedatum: 23 mei 2019