Om haar klanten ook in deze bijzondere tijd zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, houdt OndernemersLift+ de afspraken voor de Check-Ins gedurende de coronacrisis digitaal.

Wil je weten of jij in aanmerking komt voor deelname aan een van onze programma’s of evenementen? Meld je dan hieronder aan voor een Check-In.

Na het invullen van het Check-In-formulier nemen wij binnen twee werkdagen contact met je op om een afspraak in te plannen. Een van onze business developers is aanwezig bij de Check-In. Wij vragen je om in 15 minuten de plannen voor je bedrijf toe te lichten door middel van een pitch. Na jouw pitch geeft onze business developer jou zijn feedback en advies. Als wij geloven in jou, jouw idee en de groeipotentie, doen wij een aanbod voor verdere OL+ support.

  Voornaam
  Achternaam
  mijnheermevrouw (aanklikken wat van toepassing is)
  Bedrijfsnaam
  Adres
  Plaatsnaam
  Telefoon
  Mobiel
  E-mailadres
  Bedrijfswebsite
  Korte omschrijving van de bedrijfsactiviteiten
  Ik ben een... ...innovatieve start-up of een startende ondernemer uit regio Noordoost-Brabant* met een groeiambitie van minimaal 5 fte en € 250.000 omzet....startende agrifood-ondernemer uit Noord-Brabant en heb een groeiambitie van minimaal 5 fte en € 250.000 omzet....student-ondernemer van HAS Hogeschool, Koning Willem I College, ROC De Leijgraaf of Helicon MBO Den Bosch, of maximaal 2 jaar geleden afgestudeerd.
  *Gemeenten regio Noordoost-Brabant: Bernheze, Boekel, Boxmeer, Boxtel, Cuijk, Grave, Haaren, ’s-Hertogenbosch, Heusden, Landerd, Mill en Sint Hubert, Oss, Sint Anthonis, Sint Michielsgestel, Meierijstad, Uden en Vught.
  Ik heb gehoord over OndernemersLift+ via: Andere ondernemer(s)/ starter die al gebruikt maakt van de OL+ dienstenRabobankHAS HogeschoolZLTOKoning Willem 1 CollegeAgriFood CapitalBraventureBOMGemeenteSocial mediaGoogleDoorverwijzing op andere siteAnders
  Ja, ik blijf graag op de hoogte van OL+. Stuur mij de periodieke digitale nieuwsbrief.
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

  Delen