Wil je weten of jij in aanmerking komt voor deelname aan een van onze programma’s of evenementen? Meld je dan hieronder aan voor een Check-In.

Na het invullen van het Check-In-formulier nemen wij binnen twee werkdagen contact met je op om een afspraak in te plannen. Twee van onze business developers zijn aanwezig bij de Check-In. Wij vragen je om in 15 minuten de plannen voor je bedrijf toe te lichten door middel van een pitch. Na de Check-In geven onze business developers je hun feedback en advies. Als wij geloven in jou, jouw idee en de groeipotentie, doen wij een aanbod voor verdere OL+ support.

Voornaam
Achternaam
mijnheermevrouw (aanklikken wat van toepassing is)
Bedrijfsnaam
Adres
Plaatsnaam
Telefoon
Mobiel
E-mailadres
Bedrijfswebsite
Korte omschrijving van de bedrijfsactiviteiten
Ik ben een... ...innovatieve start-up of een startende ondernemer uit regio Noordoost-Brabant* met een groeiambitie van minimaal 5 fte en € 250.000 omzet....startende agrifood-ondernemer uit Noord-Brabant en heb een groeiambitie van minimaal 5 fte en € 250.000 omzet....student-ondernemer van HAS Hogeschool, Koning Willem I College, ROC De Leijgraaf of Helicon MBO Den Bosch, of maximaal 2 jaar geleden afgestudeerd.
*Gemeenten regio Noordoost-Brabant: Bernheze, Boekel, Boxmeer, Boxtel, Cuijk, Grave, Haaren, ’s-Hertogenbosch, Heusden, Landerd, Mill en Sint Hubert, Oss, Sint Anthonis, Sint Michielsgestel, Meierijstad, Uden en Vught.
Ik heb gehoord over OndernemersLift+ via: Andere ondernemer(s)/ starter die al gebruikt maakt van de OL+ dienstenRabobankHAS HogeschoolZLTOKoning Willem 1 CollegeAgriFood CapitalBraventureGemeenteSocial mediaGoogleDoorverwijzing op andere siteAnders
Ja, ik blijf graag op de hoogte van OL+. Stuur mij de periodieke digitale nieuwsbrief.
Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

Delen