‘Wij willen onze klanten hun persoonlijke top laten bereiken’

Met zijn bedrijf Thiro Training in ‘s-Hertogenbosch verzorgt Thiro van Zijl (28) leefstijlcoaching en sportprogramma’s voor mensen met een verstandelijke beperking of autisme. Door Corona liggen de groepslessen van Thiro Training tijdelijk stil. Die tijd gebruikt de jonge ondernemer om de basis van zijn bedrijf verder te verstevigen via het Future Fit programma van OndernemersLift+.

‘Ik was op zoek naar coaching voor ondernemers-vraagstukken waar ik in mijn bedrijf tegenaan liep. Via de afdeling economische zaken van de gemeente ben ik vervolgens geattendeerd op het Future Fit programma van OndernemersLift+’, vertelt Thiro van Zijl. ‘In 2021 wil ik graag meer focus aanbrengen in onze dienstverlening, zodat we onze bedrijfsprocessen verder kunnen optimaliseren en onze impact kunnen vergroten. Onze klanten moeten plezier en succes op maat ervaren.’

Passie
Als één van de eerste partijen in Nederland, richtte Thiro Training zich enkele jaren geleden op het aanbieden van individuele leefstijlcoaching voor mensen met een verstandelijke beperking en/of autisme. ‘Onze missie is om iedereen met een verstandelijke beperking en/of autisme zijn persoonlijke top laten bereiken. Daarbij gaat het om persoonlijke ontwikkeling, maar ook om meedoen in de samenleving en gezondheid. Dat doen we met behulp van leefstijlcoaching en sportprogramma’s en het ontwikkelen en implementeren van leefstijlbeleid voor organisaties. Het merendeel van onze trainingen verzorgen wij individueel voor onze klanten. Deze werkzaamheden kunnen wij ondanks Corona met de nodige voorzorgsmaatregelen toch laten doorgaan. Maar de groepslessen liggen op dit moment stil. Dat geeft mij de gelegenheid om plannen te maken voor de toekomst. Ik ben drie jaar geleden gestart en ons team bestaat inmiddels uit zes medewerkers. In eerste instantie was mijn rol best wel uitvoerend, maar inmiddels word ik steeds meer coördinator/manager. Toch wil ik nog altijd zelf enkele trainingen blijven verzorgen, want dat is mijn passie.’

Leren van andere ondernemers
Het Future Fit programma is speciaal ontwikkeld voor ondernemers die hun businessmodel willen aanpassen aan de nieuwe economische werkelijkheid. Van Zijl: ‘Het programma bestaat uit een aantal groepsbijeenkomsten, maar ook een aantal individuele gesprekken met een business coach. We hebben de eerste online bijeenkomsten inmiddels gehad. Ik merk dat ik ook veel leer van de pitches van de andere ondernemers in onze groep. Tijdens de individuele gesprekken met de business coach kunnen meer specifieke vraagstukken worden behandeld. Die combinatie spreekt mij erg aan.’

Kijk voor meer informatie op www.thirotraining.nl

Delen

Publicatiedatum: 28 januari 2021