Super Bowlr Event voor start-ups

Connect. Play. Network. Dat zijn de drie ingrediënten die centraal staan tijdens het Bossche start-up event ‘Super Bowlr’, dat wordt gehouden op woensdag 10 november in De Maaspoort in ’s-Hertogenbosch. Het event is onderdeel van de Global Entrepeneurship Week.


‘Hoe bouw je een succesvol team?’ is het thema dat centraal staat tijdens Super Bowlr. OndernemersLift+, HAS Hogeschool, BIM, Avans Hogeschool, JADS, Braventure en gemeente ’s-Hertogenbosch slaan de handen ineen om regionale start-ups op een sportieve manier kennis te laten met elkaar en met elkaar te verbinden.

In De Maaspoort krijgen start-up ondernemers de kans om hun netwerk uit te breiden tijdens een bowlingtoernooi. Verder krijgen zij de kans om te leren van een professional uit het vakgebied, die tijdens het plenaire gedeelte van deze middag wordt geïnterviewd.

Ben jij start-up ondernemer en wil jij op een sportieve manier andere ambitieuze ondernemers uit de regio ’s-Hertogenbosch ontmoeten? Laat het ons weten door je tijdig aan te melden bij jouw business developer.

Datum: woensdag 10 november, van 14.45 tot 18.00 uur
Bowling- en Partycentrum Maaspoort | Marathonloop 3 5235 AA ’s-Hertogenbosch.

Delen

Publicatiedatum: 21 oktober 2021