OndernemersLift+ ondersteunt starters met groeipotentie en student-starters. Op basis van onze ervaringen – wij hebben in de afgelopen jaren ca. 600 start-ups ondersteund – hebben wij een supportprogramma ontwikkeld: de Start-up Booster en de Start-up Navigator. Daarnaast is OndernemersLift+ ook partner in het gezamenlijke Startup Readiness Program (SRP) dat door dertien Brabantse start-up organisaties is ontwikkeld.

Wil je gebruik maken van deze programma’s?
Meld je dan aan voor een kennismakingsgesprek.

Eerdere deelnemers over het programma

Bram van de Ven van ARfected: ‘Tijdens het Start-up Booster programma hebben de business developers van OndernemersLift+ mij enorm goed geholpen bij het invullen van het businessmodel Canvas voor mijn bedrijf. Daardoor heb ik scherper op mijn netvlies gekregen wat voor soort bedrijven en organisaties gebruik willen maken van onze diensten en wat wij voor hen kunnen betekenen.’ Lees het hele verhaal hier.

Het team van ARfected

René Bink van Healthy Fridge: ‘OndernemersLift+ heeft mij stap voor stap verder gebracht. Niet alleen door gerichte expertise in te brengen en mij te adviseren, maar ook met een vroege fase financiering. Ze hebben ons vervolgens nog ondersteund bij meerdere succesvolle financieringsaanvragen. Daardoor hebben wij enorm veel tijd kunnen besparen en onze plannen met Healthy Fridge versneld kunnen doorzetten. Voor ons is dat gewoon super. Ik heb nog altijd het idee dat veel ondernemers niet weten dat dit allemaal mogelijk is. Maar tegelijkertijd ben ik enorm blij dat ik gebruik heb mogen maken van de expertise van OndernemersLift+ aanwezig is.‘ Lees het hele verhaal hier.

Healthy Fridge

Criteria

  • Ik ben een innovatieve start-up of een startende ondernemer uit regio Noordoost-Brabant met een groeiambitie van minimaal 5 fte en € 250.000 omzet.

Gemeenten regio Noordoost-Brabant: Bernheze, Boekel, Boxtel, Land van Cuijk, ’s-Hertogenbosch, Heusden, Maashorst, Oss, Sint Michielsgestel, Meierijstad en Vught.

  • Of ik ben een startende agrifood-ondernemer uit Noord-Brabant en heb een groeiambitie van minimaal 5 fte en € 250.000 omzet.
  • Of ik ben een student-ondernemer van HAS Hogeschool, Koning Willem I College, ROC De Leijgraaf of Helicon MBO Den Bosch, of maximaal 2 jaar geleden afgestudeerd.

Hoe werkt het?

Tweemaal per week reserveren wij een dagdeel voor kennismaking met nieuwe ondernemers. Na het invullen van het online intakeformulier nemen wij binnen twee werkdagen contact met je op om een afspraak in te plannen. De kennismakingsgesprekken worden vanwege corona voorlopig online gehouden via MS Teams.

Inchecken voor een afspraak

Na aanmelding krijg je van ons een bevestiging van onze afspraak, waarvoor wij een uur gaan uittrekken. Daarbij is een van onze business developers aanwezig. Wij vragen je om in 15 minuten in een uitgebreide pitch de plannen voor je bedrijf toe te lichten. Onze business developer luistert in dit kwartiertje alleen. Pas na afloop van jouw presentatie worden er vragen gesteld en feedback gegeven.

OL+ aanbod

Na het kennismakingsgesprek geeft onze business developer je zijn advies. Als wij geloven in jou, jouw idee en de groeipotentie, doen wij een aanbod voor verdere OL+ support. Ook kunnen wij je in contact brengen met netwerkpartners die je verder kunnen helpen.

Het aanbod kan bestaan uit:

Het Start-up Readiness Program bestaat uit vier modules (Ready, Game, Set & Match) en loodst beginnende ondernemingen door het voor hen optimale groeipad. De vier modules van het SRP richten zich op het succesvol behalen van de mijlpalen in levensfase 1 van het levensfasen-model. Dit model stimuleert consistente groei van startups en heeft grote invloed op de snelheid en efficiëntie waarmee startups groeien tot volwassen bedrijven.
Start-ups uit Noordoost-Brabant die willen deelnemen aan het SRP-programma worden eerst uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens bepalen we samen met de starter wat voor hem of haar de beste route is om zijn of haar bedrijf sneller en succesvoller te ontwikkelen.’

Andere start-ups die door OndernemersLift+ zijn ondersteund:

Agri & Food

Aberdeen Queen
Brouwerij Boegbeeld
Boon Foodconcepts
BUS Whisky
Carezzo Nutrition
De Lekkere Man
Hellobier.nl
NGN Products
Olivious Nederland
Pearl
Smoked Eggs
Tea by Me
The Lemon Kitchen
Trash’ure Taarten
TwisTea

IT-Data

Askemo
Camarillo
Collect & Go
Duurzaamheidspark
FormuleBooster
Finbuddy
FullCharge
Intrador
Iotspot
Pixel Farming
SportWallet

Impact

AvL Motion
Ecovat
ezCOL
Fectum Innovation
Groasis
Healthy Fridge
Het Familievarken
Polariks
Quista
Zorgoppas

Doorverwijzing

Het kan ook zijn dat je beter past bij een van de andere startersondersteuningsprogramma’s in onze regio. Dan verwijzen wij jou hier graag naar door.

Delen