OndernemersLift+ ondersteunt starters met groeipotentie en student-starters. Op basis van onze ervaringen – wij hebben in de afgelopen jaren ca. 400 start-ups ondersteund – hebben wij een supportprogramma ontwikkeld: de Start-up Booster en de Start-up Navigator.

Wil je gebruik maken van deze programma’s?
Meld je dan aan voor een Check-In.

Criteria

  • Ik ben een innovatieve start-up of een startende ondernemer uit regio Noordoost-Brabant met een groeiambitie van minimaal 5 fte en € 250.000 omzet.

Gemeenten regio Noordoost-Brabant: Bernheze, Boekel, Boxmeer, Boxtel, Cuijk, Grave, Haaren, ’s-Hertogenbosch, Heusden, Landerd, Mill en Sint Hubert, Oss, Sint Anthonis, Sint Michielsgestel, Meierijstad, Uden en Vught.

  • Ik ben een startende agrifood-ondernemer uit Noord-Brabant en heb een groeiambitie van minimaal 5 fte en € 250.000 omzet.
  • Ik ben een student-ondernemer van HAS Hogeschool, Koning Willem I College, ROC De Leijgraaf of Helicon MBO Den Bosch, of maximaal 2 jaar geleden afgestudeerd.

Hoe werkt de Check-In?

Tweemaal per week reserveren wij een dagdeel voor de kennismaking met nieuwe ondernemers. Na het invullen van het Check-in-formulier nemen wij binnen twee werkdagen contact met je op om een afspraak in te plannen. De Check-In-gesprekken vinden plaats op ons kantoor in Den Bosch.

Inchecken voor een afspraak

Na aanmelding krijg je van ons een bevestiging van onze afspraak, waarvoor wij een uur gaan uittrekken. Daarbij zijn twee van onze business developers aanwezig. Wij vragen je om in 15 minuten in een uitgebreide pitch de plannen voor je bedrijf toe te lichten. Onze business developers luisteren in dit kwartiertje alleen. Pas na afloop van jouw presentatie stellen ze vragen en geven feedback.

OL+ aanbod

Na de Check-In geven onze business developers je hun advies. Als wij geloven in jou, jouw idee en de groeipotentie, doen wij een aanbod voor verdere OL+ support. Ook kunnen wij je in contact brengen met netwerkpartners die je verder kunnen helpen.

Het aanbod kan bestaan uit:

Doorverwijzing

Het kan ook zijn dat je beter past bij een van de andere startersondersteuningsprogramma’s in onze regio. Dan verwijzen wij jou hier graag naar door.

Delen