Sportief netwerken tijdens Super Bowlr Event

Tientallen student start-up ondernemers hebben op 10 november in Bowlingcentrum De Maaspoort deelgenomen aan de eerste editie van het Bossche start-up event ‘Super Bowlr’. 

Deelnemers Super Bowlr Event

Voor dit event sloegen HAS Hogeschool, BIM, Avans Hogeschool, JADS, Braventure, OndernemersLift+ en gemeente ’s-Hertogenbosch de handen ineen. Dit alles met als doel om regionale student start-ups op een sportieve manier kennis te laten maken met elkaar en met elkaar te verbinden.

De bijeenkomst werd geopend door een interview met Joris Toonders (33) van Yonego uit Breda. Hij vertelde hoe hij als vijftienjarige vanaf de zolderkamer in zijn ouderlijk huis een bedrijf in de verkoop van ringtones opzette. Dit succes vormde de basis voor zijn huidige onderneming, online marketingbureau Yonego, waar zo’n 90 mensen werkzaam zijn. ‘Zorg vooral dat je plezier hebt in ondernemen en dat je de juiste mensen voor de juiste plek vindt binnen het bedrijf, die passen binnen de cultuur van je bedrijf’, was de kern van zijn verhaal.

Daarna mochten de student start-up ondernemers de strijd met elkaar aangaan op de bowlingbaan en nader kennismaken met elkaar naast de baan. Hier werd volop gebruik van gemaakt. Het team JADS ging er uiteindelijk met de Super Bowlr trofee vandoor, vóór de teams van NV BIM, OndernemersLift+ en Avans.

Delen

Publicatiedatum: 30 november 2021