OndernemersLift+ zet zich in voor ondernemers van de toekomst

Bij de start van het nieuwe jaar is het een mooi moment om terug te kijken op wat we de afgelopen jaren hebben bereikt.  Met onze programma’s hebben we zo’n 600 start-ups met innovatieve oplossingen voor de transitie van onze economie, het voedselsysteem en andere maatschappelijke vraagstukken ondersteund.

En ruim 10% (73 start-ups) hebben we gefinancierd in de risicovolle Vroege Fase van hun innovatie voor een bedrag van ruim 5 miljoen euro. Overige investeerders en fondsen hebben dit bedrag verhoogd tot ruim 50 miljoen euro aan investeringen in deze start-ups. Gezamenlijk genereren deze start-ups duizenden nieuwe banen voor de toekomst.  En deze start-ups waarderen onze dienstverlening met een 9+.

Dit geeft vertrouwen voor de toekomst en energie om ook dit jaar met OndernemersLift+ weer relevant te zijn voor de Noordoost-Brabantse economie, onze start-ups en studentstarters. De ondernemers van de Toekomst.

Dit doen we niet alleen maar samen met onze partners HAS Hogeschool, Koning Willem I College, de Rabobank en AgriFood Capital en daarnaast in samenwerking met de BOM en Braventure. Het jaar 2022 staat ook in het teken van het versterken van de samenwerking met de overige regionale spelers zoals de BIM, JADS, Avans, Yuverta, de provincie Noord-Brabant en lokale startersinitiatieven in de gemeenten in Noordoost-Brabant. Samen komen we verder en maken we het verschil.

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze ontwikkelingen en avonturen in 2022 en volg ons op Facebook en LinkedIn.

Delen

Publicatiedatum: 14 januari 2022