OndernemersLift+ start samenwerking met Ondernemersklankbord

Om deelnemers aan het Future Fit programma en het Start-up Booster programma nog beter te kunnen ondersteunen, is OndernemersLift+ een samenwerking aangegaan met Stichting Ondernemersklankbord in Oost-Brabant.

Stichting Ondernemersklankbord helpt al bijna 40 jaar MKB-ondernemers en is actief door heel Nederland. Het team in Oost-Brabant bestaat uit zo’n twintig adviseurs. Dit zijn niet alleen oud-ondernemers en managers, maar bijvoorbeeld ook accountants en marketing-specialisten.


Onpartijdig
‘Bedrijven die deelnemen aan een van onze programma’s en behoefte hebben aan extra ondersteuning op een bepaald vlak, kunnen wij vanaf nu doorverwijzen naar Ondernemersklankbord’, vertelt Huub Dormans, directeur van OndernemersLift+. ‘In een Klankbord-traject kunnen ondernemers vijf gesprekken voeren met een ervaren adviseur van Ondernemersklankbord. Die fungeert daarbij als klankbord en geeft onpartijdig adviezen. Dat kan enorm waardevol zijn voor ondernemers. OndernemersLift+ en Ondernemersklankbord versterken elkaars dienstverlening.’


Geen kosten
Een Klankbord-traject kan gelijktijdig met deelname aan een programma van OndernemersLift+ plaatsvinden, maar ook van tevoren of achteraf. In verband met de Coronacrisis betalen ondernemers tijdelijk geen kosten voor een Klankbord-traject.

Wil je meer weten over Ondernemersklankbord? Kijk dan op https://www.ondernemersklankbord.nl/

Delen

Publicatiedatum: 12 mei 2020