Coachingstraject voor alle finalisten Dutch Masters Innovation Award

Als gevolg van de Corona-crisis hebben we ook de uitreiking van de tweede Dutch Masters Innovation Award op 13 maart in Agri & Food Plaza afgelast.

De organisatie van de Dutch Master Innovation Award heeft besloten om geen winnaar aan te wijzen. In plaats daarvan krijgen alle drie de genomineerden (Equine Legcooler, iFeed en Circulair Smart Saddle System) de gelegenheid om een ondersteuningstraject te volgen bij OndernemersLift+. Oorspronkelijk zou de winnaar van deze Award een cheque van 5.000 euro van de Rabobank ontvangen en een voucher voor deelname aan het Start-Up coachingsprogramma van OndernemersLift+. Nu wordt dit bedrag ingezet om alle drie de ondernemers te kunnen ondersteunen.

Intensief begeleiden
‘De komende maanden gaan wij de drie ondernemers intensief begeleiden en helpen om hun bedrijf verder uit te bouwen’, zegt Huub Dormans, directeur van OndernemersLift+. ‘Natuurlijk is het enorm jammer dat het Dutch Masters Innovation Seminar en de uitreiking van de Award niet door kunnen gaan, maar op deze manier kunnen we de start-ups en hun innovaties toch verder helpen. Wij zijn blij dat ook de Rabobank wil meewerken aan deze oplossing.’   

De Dutch Masters Innovation Award is een initiatief van HAS Hogeschool, OndernemersLift+ en Dutch Masters – Indoor Brabant.

Delen

Publicatiedatum: 13 maart 2020