Zet jij je start-up in de spotlights tijdens CEO meets Start-up?

Veelbelovende start-ups uit de sectoren food, agri en logistiek krijgen op 16 september de kans om hun onderneming te presenteren aan een groep CEO’s van gerenommeerde bedrijven tijdens de zevende editie van CEO meets Start-up.

CEO meets Start-up is een besloten evenement met maximaal 10 start-ups en 10 CEO’s uit de sectoren food, agri en logistiek. De start-ups krijgen de kans om hun onderneming te presenteren aan de CEO’s en hen tevens enkele hulpvragen voor te leggen.

Het evenement is voor start-ups een ideale gelegenheid om nieuwe inzichten op te doen, nieuwe contacten te leggen en soms zelfs kennis te maken met een nieuwe klant, mentor of investeerder. CEO’s doen tijdens het evenement vaak nieuwe inspiratie op door de pitches en de discussies met de start-ups.

De organisatie is in handen van OndernemersLift+ en Vijfsterren Logistiek.

Durf jij het aan om jouw bedrijf in de spotlights te zetten? Wij selecteren de kandidaten uit de deelnemers aan onze programma’s. Meld je aan voor een check-in en mogelijk sta jij bij een volgende editie jouw bedrijf te pitchen. Wil je volgende maand deelnemen? Er is nog een enkele plek beschikbaar. Stuur dan een bericht naar info@ondernemersliftplus.nl, of bel naar 085-9020209. Wij selecteren vervolgens de passende kandidaten.

Delen

Publicatiedatum: 26 augustus 2020