Kennisevent ‘Internationaal groeien en bloeien’

Doe jij zaken in het buitenland of ben je juist van plan om internationaal zaken te gaan doen? Kom dan naar het kennisevent “Internationaal groeien en bloeien” op donderdag 7 november 2019. Dit event organiseren wij in samenwerking met Bierens Incasso Advocaten en de BIZ.

Duurzaam zakendoen in de food & agri sector
Tijdens dit event staat internationaal en duurzaam zakendoen centraal. Ard van der Linden van The Quinoa Company vertelt alles over zijn overwegingen en eerste ervaringen met de internationalisering van zijn bedrijf. Bij het bedrijf, dat in korte tijd een flinke groei heeft doorgemaakt, staat het duurzaam produceren van gezonde voeding centraal.

Risico’s beperken bij internationaal zakendoen
Vanuit Bierens Incasso Advocaten geven advocaten Evelien de Haas (Nederlandse advocaat) en Maxime Ampe (Belgische advocaat) een masterclass Algemene Voorwaarden. Zij leggen uit hoe je met slimme algemene voorwaarden de risico’s van (internationaal) ondernemen kunt minimaliseren. Je krijgt concrete tips waarmee je direct aan de slag kunt.

Datum
Donderdag 7 november 2019
Ontvangst 15.30 uur

Locatie
Bierens Incasso Advocaten
Zuidkade 5 in Veghel

Programma
15.30 uur Ontvangst
16.00 uur Welkom door Sander Bierens, Bierens Incasso Advocaten.
16.15 uur Praktijkspreker Ard van der Linden, The Quinoa Company.
17.00 uur Muzikaal intermezzo + pauze.
17.30 uur Kennissessie ‘Algemene Voorwaarden / incasseren (in het buitenland)’ door Evelien de Haas en Maxime Ampe, Bierens Incasso Advocaten.
18.20 uur Informatie over IMVO-vouchers door Maaike van Dijk, MVO Nederland.
18.30 uur Netwerkborrel met hapje en drankje.

Aanmelden
Dit evenement richt zich op een specifieke doelgroep en er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Deelname aan het kennisevent kost € 65,- excl. btw, voor klanten van OL+ is deelname gratis.

Aanmelden kan eenvoudig via aanmelden@ondernemersliftplus.nl.

Delen

Publicatiedatum: 10 oktober 2019