HAS Food Experience 4 februari 2020: Today’s Food Challenges

Verpakkingsmateriaal gemaakt uit koeienmest. Een high protein snack voor 65-plussers. IJsjes voor kinderen met kanker. Babyvoeding ter preventie van voedselallergieën.

Dit is een aantal voorbeelden van projecten die je kunt bekijken tijdens de HAS Food Experience waarbij 240 4e-jaars HAS-studenten meer dan 140 oplossingen voor Today’s Food Challenges presenteren.

Dit jaar is het programma van de HAS Food Experience anders dan anders ingericht. Er zijn exclusieve openingstijden voor zakelijke relaties van HAS Hogeschool. Vanaf 15.00 uur is het event ook open voor anderen:
11.30 uur:
HAS Food Experience exclusief open voor zakelijke relaties
12.00 uur:
Openingswoord & uitreiking FoodManShip Award

Aansluitend bezoek aan expositie met projecten met oplossingen voor Today’s Food Challenges op smaak gemaakt met exclusieve lunch experience

15.00 uur:
HAS Food Experience ook open voor familie, vrienden en niet business-relaties van HAS Hogeschool
18.00 uur:
Feestelijke afsluiting met borrel

Klik hier voor aanmelden

Delen

Publicatiedatum: 19 december 2019