Agrofood en Hightech: samenwerking de sleutel tot succes

De Provincie Noord-Brabant, Agrifood Capital, Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij, Foodtech Brainport, OndernemersLift+, Rewin en ZLTO nodigen u graag uit om tijdens AgriFoodTech stil te staan bij vier jaar Innovatieprogramma Agrofood. Wat is er gebeurd in de crossover agrofood en hightech? En hoe willen we verder gaan?

Datum: woensdag 11 december 2019
Tijd: 13.30 tot 15.30 uur
Plaats: Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch (zaal 3)

Programma
Onder leiding van creatief begeleider George Parker betreden alle partners het podium en brengen initiatieven bij elkaar. Centraal staat steeds de samenwerking die nodig is voor de resultaten en successen die zijn bereikt. Zij vertellen over de complexiteit van de processen en de rol die eenieder
hierin speelt. Ook laten ondernemers concrete resultaten zien. U wordt uitgedaagd om mee te denken over innovatie in de toekomst. Tijdens de bijeenkomst worden drie thema’s uitgelicht: smart farming (robotisering, precisielandbouw, dataficatie), verwaarden van reststromen/voorkomen van
voedselverspilling én eiwittransitie.

Daarnaast kunt u de beste innovatieve oplossingen van Innovation Makers Agrifood bewonderen. In deze challenge werken young professionals  momenteel nog hard aan hun proof of concept die oplossingen geven op uitdagingen uit de praktijk. Laat u inspireren door de mooie initiatieven die in Brabant al gestart zijn. We kunnen trots zijn op wat in Brabant in gezamenlijkheid al is bereikt! Want innovatie is nu meer nodig dan ooit.

Aanmelden
U kunt zich hier aanmelden. De conferentie maakt onderdeel uit van het jaarlijkse event AgriFoodTech. U ontvangt uw persoonlijke e-ticket van de organisator van het event, Microcentrum Events.

Delen

Publicatiedatum: 26 november 2019