Terug naar boven

'Spice up your Business’

Als ondernemer letterlijk en figuurlijk een 'energieboost' opdoen? Kom dan naar de 'Spice up your Business'-bijeenkomst van Rabobank Land van Cuijk en Maasduinen en OndernemersLift+. 

Gericht kennis delen en ondernemers met elkaar in contact brengen. Dat is het doel van de Ondernemersboostbijeenkomsten die Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen en OndernemersLift+ gezamenlijk organiseren. De eerste sessie op woensdag 14 juni was een groot succes! Ruim 60 ondernemers verzamelden zich in het Beugense Adviescentrum van de Rabobank om kennis op te doen, ervaringen uit te wisselen en direct een hapje te eten.

Ervaring en inzicht
Business developer Marijn Mulders van OndernemersLift+ gaf tijdens de avond een workshop Lean Startup Canvas. 'De bedoeling van de bijeenkomsten is dat ondernemers ervaring en inzicht kunnen opdoen, zodat ze het niet alleen hoeven uit te zoeken.' Eén van die inzichten presenteerde Mulders in de vorm van Lean Startup. 'Lean Startup helpt je als starter of MKB'er je product in kortere tijd - en dus tegen minder kosten - op de markt te brengen. Plus de toegevoegde waarde waar klanten voor willen betalen te valideren.' De aanwezige ondernemers kregen tijdens de bijeenkomst ook praktische tips om hun bedrijf te beschermen tegen Cybercrime. Verder konden zij hun eigen grenzen verleggen in een ijsbad. IJs-vitaliteitstrainer Bart Dankers liet de ondernemers kennismaken met de Iceman-Methode.

OndernemersLift+
Voor de organisatie van de Ondernemersboost heeft Rabobank de samenwerking met OndernemersLift+ gezocht. 'Wij zijn nauw betrokken bij de organisatie', licht Marjolein Rojo van OndernemersLift+ toe. 'Daardoor kunnen we ervoor zorgen dat er in het programma ook aandacht is voor onderwerpen die interessant zijn voor innovatieve startende ondernemers. Daarnaast zijn deze bijeenkomsten voor ons ook mooie gelegenheden om in contact te komen met nieuwe potentiële klanten voor OndernemersLift+'. Ook andere lokale ondernemers worden bij de organisatie betrokken. Zo presenteerde Tjeerd Giesberg (Giesbers Optiek, Grave) zijn ondernemerspitch en werden de hapjes en drankjes verzorgd door Slagerij Hermanussen (Overasselt) en Hap&Sap (Cuijk).

Bedrijvig Beurs
Op donderdag 14 september vindt een speciale Ondernemersboost plaats tijdens de Bedrijvig Beurs - hét regionale netwerkevent van de regio - in het Ebben Inspyrium. Rabobank is één van de partners/initiatiefnemers van de Bedrijvig Beurs Land van Cuijk en Maasduinen en is op zowel de woensdag als de donderdag van het evenement aanwezig om kennis te delen, te netwerken en te verbinden. De Ondernemersboost is een mooie afsluiter voor die twee dagen.

Programma Ondernemersboost 14 september Ebben Inspyrium:
17.30 - 18.15 uur: Mee-eten
18.15 - 19.00 uur: Cybercrime
19.00 - 19.15 uur: Pitch van een ondernemer
19.15 - 20.15 uur: Lean Startup Canvas of Mysterie workshop
20.15 - 21.30 uur: Optioneel beursbezoek
21.30 - 22.15 uur: Optioneel lezing Björn Kuipers
22.15 - 24.00 uur: Optioneel (netwerk)borrel.

Aanmelden? Mail naar communicatie.lvcm@rabobank.nl.

 

Deel dit bericht:
DisclaimerSitemap