Terug naar boven

Succesvolle aftrap ‘Spice up your Business’-bijeenkomsten in Land van Cuijk

Gericht kennis delen en ondernemers met elkaar in contact brengen.

Dat is kortgezegd het doel van de ‘Spice up your Business’-bijeenkomsten, die Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen en OndernemersLift+ in de komende maanden gezamenlijk organiseren.

De eerste bijeenkomst, die werd gehouden op 14 juni, was een succes en trok ruim 60 ondernemers. “We hopen aan het eind van het jaar meer dan 100 ondernemers te mogen verwelkomen”, zegt Bouwien Janssen van Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen.

Praktische tips
Tijdens deze bijeenkomst werden onder andere de thema’s LEAN Start-Up Canvas en Cybercrime behandeld. LEAN Start-Up helpt ondernemers om hun producten sneller en in betere afstemming met klanten naar de markt te brengen. De aanwezige ondernemers kregen tijdens de bijeenkomsten praktische tips, die ze direct in de praktijk kunnen gaan toepassen. Daarnaast was ook ijs-/vitaliteitstrainer Bart Dankers aanwezig, die de ondernemers kennis liet maken met de Wim Hof Methode. Deze is onder meer gericht op ademhalings-, concentratie- en lichamelijke technieken, waardoor mensen beter contact kunnen maken met hun eigen zenuwstelsel. Dat allemaal met behulp van ‘ijsbaden’.

Ontmoeten
“Tijdens deze bijeenkomsten willen we actuele ontwikkelingen op een leuke en informatieve manier delen met ondernemers en hen de kans geven om elkaar te ontmoeten. Daarnaast willen we ondernemers ook letterlijk en figuurlijk een ‘boost’ geven, zodat ze na afloop vol energie weer naar huis gaan. Dit doen we door interessante workshops te organiseren, waarbij deelnemers ook op persoonlijk vlak aan de slag gaan”, vertelt Janssen. “Omdat ondernemers vaak drukke agenda’s hebben, beginnen we al om 17.30 uur. Zij kunnen dan direct een hapje mee eten. Om 20.00 uur is het programma afgelopen, zodat iedereen de hele avond nog voor zichzelf heeft. Verder is het mooi dat de bijeenkomsten geheel worden gefaciliteerd door lokale ondernemers. Zij verzorgen bijvoorbeeld de hapjes en drankjes.”
 
Toegevoegde waarde
De samenwerking met OndernemersLift+ biedt volgens Janssen op diverse fronten toegevoegde waarde. “Zij weten wat er leeft bij startende bedrijven en zijn daarnaast ook erg creatief. Tijdens een brainstormsessie met ons team van Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen kwamen diverse goede ideeën naar voren.” Marjolein Rojo van OndernemersLift+ is eveneens blij met het succes van de eerste ‘Spice up your Business’-bijeenkomst. “Wij zijn nauw betrokken bij de organisatie. Daardoor kunnen we ervoor zorgen dat er in het programma ook aandacht is voor onderwerpen die interessant zijn voor innovatieve startende ondernemers”, legt Rojo uit. “Daarnaast zijn deze bijeenkomsten voor ons ook mooie gelegenheden om in contact te komen met nieuwe potentiële klanten voor OndernemersLift+.

Bekijk hier de impressie van de eerste 'Spice up your Business'-bijeenkomst.
 
De volgende bijeenkomsten staan gepland op 14 september en 15 november. De bijeenkomst op 14 september wordt eenmalig gehouden op locatie, tijdens de Bedrijvigbeurs Land van Cuijk & Noord-Limburg in het Ebben Inspyrium in Cuijk. Op 15 november is plaats van handeling opnieuw het Adviescentrum van de Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen in Beugen. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar: communicatie.lvcm@rabobank.nl.

Deel dit bericht:
DisclaimerSitemap