OndernemersLift+ Mentoring Service


Het exclusieve mentorprogramma vóór ondernemers, dóór ondernemers

Iedere ondernemer loopt wel eens met de vraag: Wat moet ik hiermee? Hoe pak ik dit aan? Hoe los ik het op? Het kan daarbij gaan om financiële en investeringsvraagstukken, om huisvesting of marketing- en communicatiestrategieën, maar ook personele problemen, productontwikkeling of groeiscenario’s. En vervolgens de vraag: Wie kan mij helpen?

De Mentoring Service

Het kan soms nuttig zijn om met iemand van gedachten te wisselen die deskundig is en veel ervaring heeft als ondernemer, maar die wat meer afstand heeft tot de dynamiek van de dagelijkse praktijk. Die rol is weggelegd voor een ervaren business mentor.

Business coach of mentor?

Veel (startende) ondernemers maken al gebruik van de business coaches ofwel business developers van OndernemersLift+. Wat is dan het verschil met een mentor?

Mentor

Ondernemers kunnen elkaar versterken en niemand kan het altijd helemaal alleen. Soms is een goed gesprek, een steuntje in de rug, het leggen van een contact al genoeg om een ondernemer verder te helpen. Samen nadenken over mogelijke oplossingen, van gedachten wisselen over hoe iets aan te pakken. Een mentor kan daarin wezenlijk zijn steentje bijdragen.

Kortdurende trajecten

Mentoringtrajecten nemen geen jaren in beslag. Meestal voelt een ondernemer zich al na een paar gesprekken gesterkt en ziet hij potentiële oplossingen voor zijn problemen. In principe kunnen mentor en ondernemer de relatie voortzetten zolang zij dat zelf als nuttig ervaren, maar de ervaring leert dat de ondernemer na drie tot zes gesprekken weer zelfstandig verder kan.

Ja, ik wil een mentor

Wil je gebruik maken van de OL+ Mentoring Service?
Meld je dan aan via de Check-In.

Delen