OL+ Kennisportaal brengt je in contact met kennisinstellingen

Het OL+ Kennisportaal is een netwerk van overheid, ondernemers en onderwijs dat innovatieve startende en groeiende (student)ondernemers in de regio Noordoost-Brabant ondersteunt, faciliteert en stimuleert bij het oplossen van kennisvraagstukken. Het Kennisportaal biedt nadrukkelijk de mogelijkheid contact te leggen met kennisinstellingen, zodat deze direct van waarde kunnen zijn bij het creëren van groeikansen en realiseren van jouw ideeën en ambities.

Met welke vraagstukken kun je terecht bij het OL+ Kennisportaal?

In principe kun je iedere vraag stellen aan het OL+ Kennisportaal. Wij gaan dan op zoek naar de beste mogelijkheid om het antwoord te faciliteren. Dat kan door je in contact te brengen met stagiaires, onderzoeks- en projectteams of met een contactpersoon die je verder kan helpen.

De vragen die het OL+ Kennisportaal krijgt lopen erg uiteen. Het kan gaan om de bescherming van een uitvinding, merk, model of teksten, muziek en kunstwerken. Je kunt een hbo- of mbo-stagair nodig hebben. Wellicht wil je een haalbaarheids- of vakinhoudelijk onderzoek laten doen, een marketingplan laten maken of ben zoek je ondersteuning bij het maken van een website voor een webwinkel.

 

Heb jij een vraag?

Wat je vraag ook is. Stel hem aan het OL+ Kennisportaal via info@ondernemersliftplus.nl. Wij nemen dan binnen drie werkdagen contact met je op.

Delen