OL+ support student-starters met een speciaal ondernemersprogramma

Veel jonge mensen denken al terwijl ze nog studeren na over een leven als ondernemer. Sommigen starten zelfs een bedrijf voordat hun studie is afgerond. Voor wie daarmee serieus aan de slag wil, biedt OndernemersLift+ support. 

Deelnemers over het programma

‘Het was enorm leerzaam om een pitch voor te bereiden en een presentatie te geven voor andere ondernemers. Dat had ik nog niet eerder gedaan. Maar ook om te kijken welke bedrijven nu tot mijn doelgroep behoren en welke verdienmodellen interessant kunnen zijn voor ons bedrijf. De deelname aan het programma heeft mijn horizon verbreed.’
Quinten de Knegt van Code One Films

Quinten de Knegt

Specifieke dynamiek

OndernemersLift+ heeft een speciaal ondernemersprogramma voor studenten van HAS Hogeschool, Koning Willem I College en ROC De Leijgraaf die een eigen onderneming willen starten. Het volgt in grote lijnen het Boosterprogramma voor reguliere starters, maar is nóg meer toegespitst op de specifieke dynamiek waar een student-starter mee wordt geconfronteerd. 

Wat houdt het programma in?

Het Student-startersprogramma biedt onder andere inzicht in je eigen drijfveren om een onderneming te starten en de competenties die ervoor nodig zijn om dit mogelijk te maken, in wat je product of dienst levensvatbaar maakt en hoe je een verdienmodel kunt opbouwen. Daarnaast wordt gekeken naar de financiële aspecten van het opbouwen van een bedrijf. 

Kleine groepen

Omdat startende ondernemers in een vergelijkbare situatie zitten en vaak soortgelijke problemen hebben, biedt OndernemersLift+ het programma aan kleine groepen student-starters. Zo kan je in korte tijd veel kennis opdoen en delen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid gebruik te maken van business developers die ondersteunen bij het opzetten van een bedrijf. 

Kosten

Voor studenten van HAS Hogeschool en de mbo-scholen in de regio Noordoost-Brabant zijn aan het Student-startersprogramma geen kosten verbonden.

Delen