Special Plant Zundert wil Europa laten genieten van verse thee
Als eerste bedrijf in Europa is het kweker Johan Jansen van Special Plant Zundert gelukt om theeplanten winterhard lokaal te kweken. Met Tea by Me wil Jansen het ambacht van het thee maken verder verspreiden in Europa. Daarnaast heeft hij zijn eigen JOAN Theecollectie gelanceerd. ‘Op dit moment is onze thee in zo’n 150 supermarkten …
Lees verder “Special Plant Zundert wil Europa laten genieten van verse thee”
‘Gaaf dat CEO meets Start-up zoveel teweeg heeft gebracht’
OndernemersLift+ en Vijfsterren Logistiek houden op 17 april voor de vijfde keer het besloten event ‘CEO meets Start-up’. Daarbij krijgen maximaal tien innovatieve start-ups de kans om hun start-up te pitchen tegenover een aantal CEO’s uit de sectoren food, agri en logistiek. Zij geven vervolgens feedback terug aan de start-ups. CEO meets Start-up leidt vaak …
Lees verder “‘Gaaf dat CEO meets Start-up zoveel teweeg heeft gebracht’”
Start-up Booster biedt stevige basis voor succesvol ondernemen
Met de Start-up Booster heeft OndernemersLift+ een nieuw ondersteuningsprogramma ontwikkeld dat er voor zorgt dat startende ondernemers minder vaak dezelfde fouten maken en meer rendement kunnen creëren. ‘We helpen starters om de meest voorkomende valkuilen te omzeilen bij het opzetten van een bedrijf’, aldus Raymond van den Bos van OndernemersLift+. ‘Tegelijkertijd wordt bij de Start-up …
Lees verder “Start-up Booster biedt stevige basis voor succesvol ondernemen”
‘SloQ moet een begrip worden bij horecabezoekers’
Met de innovatieve SloQ-app kunnen bezoekers van horecagelegenheden een uur lang tot 50 procent korting krijgen op hun drankjes. Soraya Roosen en haar zwager Philippe Roosen hebben de kortingsapp onlangs gelanceerd in ‘s-Hertogenbosch. Met begeleiding van het Start-up Booster programma van OndernemersLift+ willen zij de SloQ-app in de komende jaren verder uitrollen in andere steden …
Lees verder “‘SloQ moet een begrip worden bij horecabezoekers’”
Camarillo wint eerste Dutch Masters Innovation Award
Het jonge bedrijf Camarillo uit Helmond heeft de eerste Dutch Masters Innovation Award gewonnen. Rikkert Koppes en Robert van Leeuwen kregen de prijs, een cheque ter waarde van 5.000,- euro, voor de innovatieve Camarillo Oko. Daarnaast neemt OndernemersLift+ hen op in het Start-up Navigator programma. Met deze steun kunnen zij hun innovatie verder ontwikkelen en …
Lees verder “Camarillo wint eerste Dutch Masters Innovation Award”
‘We geven niet alleen adviezen, maar maken ook een groeiplan’
Met een voucher van De Kracht van New Business Oss maakten de Osse ondernemers Angelique van Ravensteijn en Mireille Claessens in 2017 een vliegende start met hun gezamenlijke bedrijf De KarakterFaculteit. Inmiddels zijn zij toe aan een volgende stap. ‘In de komende jaren willen wij met De KarakterFaculteit vanaf meerdere locaties trainingen gaan verzorgen’, aldus …
Lees verder “‘We geven niet alleen adviezen, maar maken ook een groeiplan’”
‘Pieperz moet zich als een olievlek verder gaan uitbreiden’
Friettent Pieperz uit Veghel wil in de komende vijf jaar doorgroeien naar 50 vestigingen. ‘Maar kwaliteit gaat bij ons boven kwantiteit’, zegt formulemanager Guus Haans van Pieperz. Hij is één van de deelnemers aan het Agrifood Scale Up programma van OndernemersLift+. Pieperz is geen doorsnee friettent. ‘Wij hebben door een veredelaar een eigen aardappelras laten …
Lees verder “‘Pieperz moet zich als een olievlek verder gaan uitbreiden’”
Finale Dutch Masters Innovation Award
De jury is vereerd dat zij de primeur mocht hebben om de innovaties in de hippische sport te beoordelen voor de eerste Dutch Masters Innovation Award die gehouden werd op vrijdag 15 maart jl. Uit de tientallen inzendingen zijn drie ondernemers gekozen die een podium verdienen, hebben gekregen en uitstekend hebben benut. Compliment voor jullie …
Vliegende start voor Hartstikke Gruun Groenteplakken
Veel van de innovaties die worden gepresenteerd tijdens de HAS Food Experience bieden oplossingen voor Today’s Food Challenges. Deze oplossingen worden door bedrijven en consumenten vaak enthousiast ontvangen. Chantal van der Noordt van Hartstikke Gruun Groenteplakken kan hierover meepraten. Met haar Hartstikke Gruun Groenteplakken won Chantal vorig jaar de publieksprijs tijdens de HAS Food Experience. …
Lees verder “Vliegende start voor Hartstikke Gruun Groenteplakken”
People of Tomorrow wil producten en verpakkingen aanpassen voor schonere wereld
De projecten die tijdens de HAS Food Experience op 5 februari worden getoond, zijn zeer divers van aard: van innovatieve foodconcepten tot visies over de toekomst van food, van reststroom reductie tot proceskundige validaties, van kwaliteitsprojecten tot nieuwe verpakkingsmogelijkheden en van nieuwe producten en marktbenaderingen tot startup food ondernemers. Simone Lips en Jens de Visser …
Lees verder “People of Tomorrow wil producten en verpakkingen aanpassen voor schonere wereld”