Pitchen voor investeerders: ambitieuze ondernemers, grijp die kans!

Bent u een food ondernemer met een goed plan en op zoek naar investeerders? Pitch dan mee tijdens Money Meets Ideas op 7 mei in Veghel.

Wat is Money Meets Ideas?

Money Meets Ideas is het informal investing platform van de Rabobank. Het platform biedt ambitieuze ondernemers die op zoek zijn naar risicodragend vermogen en expertise de gelegenheid om in contact te komen met informal investors. Money Meets Ideas organiseert bijeenkomsten waarbij ondernemers die op zoek zijn naar risicodragend kapitaal (vanaf € 100.000) presentaties/pitches geven over hun plannen en ideeën aan informal investors.

Money Meets Ideas op 7 mei bij ZiN Inspiratielab

Op dinsdag 7 mei 2019 organiseren de Rabobank en KplusV een Money Meets Ideas bijeenkomst bij ZiN Inspiratielab van de Sligro. Wilt u graag een van de pitchers zijn? Zorg dan dat u er bij bent!

​Aanmelden
Bent u een ondernemer met een goed plan en op zoek naar investeerders? Meld u dan vóór 25 april aan als pitcher voor Money Meets Ideas op 7 mei in Veghel. Stuur een e-mail naar moneymeetsideas@kplusv.nl of neem contact op met Rick Mintjes via 06 27 08 55 56.

Meer informatie op: www.moneymeetsideas.nl.

 

Delen

Publicatiedatum: 17 april 2019