Wil je meedoen aan het Future Fit programma, meld je dan aan voor een check-in / eerste screening. Wij nemen vervolgens contact met je op.

We vragen je vooraf na te denken, of je de van toepassing zijnde maatregelen hebt genomen en gebruik maakt van de diverse specifieke corona crisisregelingen van overheden en bijvoorbeeld banken. Na aanmelding vragen wij indien nodig extra (financiële) informatie op om een check te doen voor de ‘fit’ binnen het programma. Vervolgens plannen we een intakegesprek.

  Voornaam
  Achternaam
  mijnheermevrouw (aanklikken wat van toepassing is)
  Bedrijfsnaam
  KvK nummer
  Adres
  Plaatsnaam
  Telefoon
  Mobiel
  E-mailadres
  Bedrijfswebsite
  Ik ben een... ...Start-up, scale-up of MKB ondernemer uit de regio Noordoost-Brabant.
  janee
    ...Voor de coronacrisis had ik een financieel gezond bedrijf.
  janee
  Mijn bedrijfsactiviteiten zijn:
  Mijn jaaromzet van 2020:
  Aantal personeelsleden voor de crisis:
  Ik maak gebruik van de volgende crisismaatregelen:
  Ik ben doorverwezen door:
  Er is reeds een financiële toets uitgevoerd tijdens de coronacrisis door/in samenwerking met:
  Ik heb gehoord over OndernemersLift+ via: Andere ondernemer/starter die al gebruikt maakt van de OL+ dienstenMijn bankAgriFood CapitalBraventureBOMGemeenteSocial mediaGoogleDoorverwijzing op andere siteAnders
  Mijn bank:
  Mijn gemeente:
  Ja, ik blijf graag op de hoogte van OL+. Stuur mij de periodieke digitale nieuwsbrief.
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

  Delen