Aanmelden CSU Innovatie Award 2019 nog mogelijk

Tot en met 11 september aanstaande kunnen startende ondernemers en studenten hun innovatieve, impactvolle ideeën voor de facilitaire branche nog aanmelden. Daarmee dingen ze mee naar de CSU Innovatie Award die op 14 november in De Efteling voor de tweede keer wordt uitgereikt. En als ze tot de zes genomineerden behoren, mogen ze op 7 oktober hun idee live pitchen voor een professionele jury op het Circuit van Zandvoort.

De zoektocht van Schoonmaakbedrijf CSU naar impactvolle ideeën startte in juni. Inmiddels heeft het bedrijf al een aantal mooie ideeën voor de gehele facilitaire branche mogen ontvangen. Concepten waarbij domotica of robotica een rol spelen, of gewerkt wordt met nieuwe technologieën als Virtual Reality of Augmented Reality. Deze innovatieve ideeën hebben impact en sluiten daarmee naadloos aan bij de innovatieve missie die CSU voor ogen heeft: de omgeving gelukkiger en gezonder maken.  Meedingen en meedoen is nog steeds mogelijk en CSU adviseert start-ups, studenten en ondernemers dan ook om hun idee zeker in te sturen vóór 11 september aanstaande.

Juryberaad en pitch
Een professionele jury gaat na de sluitingstermijn alle inschrijvingen deskundig beoordelen en uit deze groep een zestal inschrijvingen nomineren. De geselecteerde ondernemers mogen op maandag 7 oktober hun idee live gaan pitchen voor deze jury. Dat pitch-event zal plaatsvinden op het Circuit van Zandvoort: een heel bijzondere locatie die sinds jaar en dag snelheid, innovatie en doorzettingsvermogen samenbrengt.

Stemronde
De zes pitches worden opgenomen en ingezet voor een geheel nieuw element in het awardproces. Van 10 t/m 17 oktober kan namelijk iedereen via de site van CSU stemmen op één van deze pitches. Zo geeft CSU het publiek een kans om mee te beslissen over het beste idee voor de facilitaire branche. De ondernemer met de meeste stemmen staat op 14 november als één van de drie finalisten op het podium in De Efteling. De andere twee finalisten worden door de jury gekozen. Tijdens de feestelijke awarduitreiking in De Efteling wordt de winnaar van de CSU Innovatie Award bekendgemaakt.

Succesversnelling voor de winnaar
De winnaar van de CSU Innovatie Award mag rekenen op een investeringsbudget van
€ 10.000,- én professionele ondersteuning. Zo krijgt de award-winnaar toegang tot relevante netwerken, coaching en een marketing-boost om het idee daadwerkelijk naar een volgende versnelling te kunnen brengen. CSU geeft hiermee op een geweldige manier invulling aan hun missie en het ondersteunen van innovaties in Nederland.

Over CSU
CSU is vanuit diverse vestigingen landelijk actief in schoonmaak. De onderneming heeft hoofdvestigingen in Uden, Amsterdam, Apeldoorn, Eindhoven, Den Haag en Barendrecht. CSU biedt werk aan ruim 16.000 mensen en behoort tot de top 3 van schoonmaakbedrijven in Nederland. CSU is een familiebedrijf, waarin ook het management participeert. Het bedrijf is gecertificeerd met het OSB-Keurmerk, de CO2-prestatieladder en PSO-Trede 3. CSU won in 2012 als eerste Nederlandse schoonmaakbedrijf de MVO-award en prolongeerde die titel met de winst van de Golden Service MVO Award 2015. In datzelfde jaar won het de eerste Golden Service Innovatie Award. Het bedrijf ontving diverse keren het predikaat Best Managed Company. CSU kwam in 2016 uit het jaarlijkse onderzoek van MT100 als meest gewaardeerd schoonmaakbedrijf van Nederland uit de bus. In 2017 won het de European Cleaning and Hygiene Award in de categorie ‘Groundbreaking technological innovation of the year’ voor het sensorsysteem ‘BeSense’. In 2018 werd CSU voor het vijfde jaar op rij gecertificeerd als ‘Top Employer Nederland’. In hetzelfde jaar won CSU de Best Practice Award voor het samenwerkingsverband ‘FM Coalitie’. Meer info op www.csu.nl.

Delen

Publicatiedatum: 29 augustus 2019