Terug naar boven

Plannen om internationaal te gaan?

Meld je dan aan voor een adviesgesprek met Judith de Leede van Alliance experts, een ervaren business coach op het gebied van export. Als dit gesprek inspireert tot meer ambities over internationaal zakendoen, dan ben je welkom om een viertal gratis coachingssessies aan te vragen via Alliance experts.

Het doel van deze exportadvies-sessies is het opstellen van een duidelijk stappenplan. Startende of groeiende MKB bedrijven in Nederland kunnen daarbij gebruik maken van de subsidieregeling Starters International Business (SIB). Alliance experts is een van de organisaties die de coachingstrajecten in deze regeling namens de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RvO) uitvoert. 

Startups en scale-ups uit het OndernemersLift+-netwerk kunnen eenvoudig een voucher aanvragen en de inzet t.w.v. 2.400 euro wordt door RvO betaald. In een viertal advies-sessies van circa 2 uur kijkt Judith met de ondernemer naar het volgende:

  1. In welk stadium bevind je bedrijf zich en hoe past internationaliseren daarbij?
  2. Wat is je sterkste product of dienst, welke doelgroep heb je en waarin ben je internationaal onderscheidend?
  3. Welke landen lijken het meest haalbaar om je product of dienst naar te exporteren? Ga je daar zelf heen of zoek je partners?
  4. Welke stappen moet je zetten om je internationale ambities waar te maken en wat kost dat in tijd en geld?

Op basis van deze sessies helpt Alliance experts je naar een concreet stappenplan. Waar nodig wordt het traject op jouw behoefte en uitgangssituatie aangepast.

Interesse? Stuur een mail naar OndernemersLift+ . Vanaf 21 augustus legt Marjolein Rojo de verbinding met Alliance. Gesprekken zijn op diverse locaties mogelijk: bij De Jamfabriek in Den Bosch, De Ideeënfabriek in Uden, Incubator Maakstad Oss en bij Nestwerk in Boxmeer.
 
Alliance experts in samenwerking met OndernemersLift+.

Deel dit bericht:
DisclaimerSitemap