Terug naar boven

Over ons

OndernemersLift+ SUPPORT succes! 

Als netwerk van Overheid, Ondernemers en Onderwijs ondersteunt, faciliteert en stimuleert OndernemersLift+ innovatieve startende en groeiende (student)ondernemers in de regio Noordoost-Brabant.

OndernemersLift+ biedt nadrukkelijk de mogelijkheid contact te leggen met haar partners, zodat deze direct van waarde kunnen zijn bij het creëren van groeikansen en realiseren van jouw ideeën en ambities.

Geld nodig om je innovatieve ondernemersidee te ontwikkelen? Kom in actie en laat je gegevens achter. Wij nemen contact met je op om kennis te maken op één van onze locaties.
 

OndernemersLift+ ......

laat bijzonder talent en kansrijke initiatieven uitgroeien tot nieuw ondernemerschap in Noordoost-Brabant. Wij coachen starters, verstrekken leningen met in 2017 zeer goede voorwaarden en brengen ondernemers in contact met interessante marktpartijen of kennisinstellingen. OndernemersLift+ is actief in Noordoost-Brabant en maakt deel uit van een provinciaal en landelijk netwerk zodat geen ondernemersvraag onbeantwoord blijft.

OndernemersLift+ ontwikkelt mee
We zetten experts uit ons netwerk in, bieden coaching en begeleiding op maat. Zo ontwikkelen we een idee samen met de ondernemer tot een succesvolle marktintroductie.

OndernemersLift+ financiert mee
We verstrekken aantrekkelijke leningen om een idee door te ontwikkelen of in de markt te zetten met 4% rente per jaar en de eerste jaren aflossingsvrij. We adviseren over financiering en geven feedback op bedrijfsplannen.

OndernemersLift+ deelt kennis
We bieden toegang tot alle kennis- en onderwijsinstellingen in de regio, regelen onderzoek en contact met belangrijke ketenpartners. We organiseren workshops en netwerkbijeenkomsten. Zo helpen we ondernemers met hun kennisvraag en zoektocht naar nieuwe waardevolle relaties en succesvol ondernemerschap.

OndernemersLift+ is een samenwerkingsverband van HAS Hogeschool, ZLTO, AgriFood Capital, Avans Hogeschool, de samenwerkende Rabobanken in Noordoost-Brabant (6), ROC de Leijgraaf, ROC Koning Willem I College, Helicon Den Bosch, Stichting Starterssucces Oss Bernheze en Stichting Startersmarktplaats Veghel-Uden-Schijndel. Mede mogelijk gemaakt door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en Provincie Noord-Brabant.

Deel dit bericht:
DisclaimerSitemap