Terug naar boven

Werkwijze

Kennismaken

Na het invullen van het intakeformulier maken we graag nader kennis in een persoonlijk gesprek en kijken we samen wat jij nodig hebt. Een business developer geeft feedback op jouw bedrijf en geeft je tips om verder te kunnen. We proberen je zo goed mogelijk te helpen, maar het initiatief om daadwerkelijk stappen te maken ligt bij jou.

Inhoudelijke feedback

Als je feedback wilt van experts uit jouw sector dan organiseren we een Expertpanel waar specialisten uit jouw sector voor gevraagd worden. Jij presenteert jouw inhoudelijke plannen en een kort financieel toekomstbeeld. Met de tips die je van hen krijgt kun je weer verder met de planvorming of uitvoering.

Lening

We hebben Pre-seed en Proof-of-Concept leningen. Deze leningen zijn bedoeld voor de opstartende fase van jouw bedrijf of new-business. 
Klik hier voor meer informatie over de leningen.

Als je een lening wilt, moet je eerst langs het Expertpanel en daarna kijkt het Investeringscomité uitgebreid naar jouw businessplan. We helpen je met de voorbereidingen voor deze bijeenkomst.

Als je een lening hebt gekregen, bekijken we samen regelmatig hoe het bedrijf ervoor staat.

Heb je een vraag?

Het blijkt dat veel ondernemers ongeveer dezelfde vragen hebben over bepaalde thema's. We 'vangen' die thema's en organiseren netwerkbijeenkomsten, workshops en bijvoorbeeld een online omgeving waarin groepen met elkaar kunnen discussiëren.

Heb je een inhoudelijke vraag over jouw bedrijf? Samen met jou en ons netwerk formuleren we antwoorden waarmee je verder komt. We kunnen een beroep doen op de lectoren en docenten van HAS Hogeschool, Avans Hogeschool, de ROC's en relevante universiteiten. Ook kunnen we een beroep doen op de kennis en faciliteiten bij praktijk- en testlocaties en researchcentra. Hierbij worden studenten ingezet. 

Bij complexe vraagstukken schakelen we met het kernteam van het Competence Center. Dit kernteam bestaat uit specialisten met veel ervaring op het gebied van ondernemersvraagstukken. Het kernteam komt één keer per twee weken bij elkaar. Na het inbrengen van je vraag bespreken we de procedure en het tijdspad. Als de vraag veel tijd en inzet kost, vragen we een vergoeding voor het beantwoorden van de vraag. Deze vergoeding wordt natuurlijk met jou doorgesproken en toegelicht en je kunt daarna aangeven of je akkoord gaat.

Als je een kennisvraag hebt, vul het vraagformulier op het Kennisportaal in en maak daarna een afspraak.

Deel dit bericht:
DisclaimerSitemap