Terug naar boven

Professionele werkplekken en meer voor starters met groeiambitie

Publicatiedatum: 07-09-2018
Ben je gestart met je bedrijf, maar heb je nog geen professionele werkplek? Zit je nog aan de keukentafel of op zolder? Wil je gebruik maken van business coaching of expertpanels?
 
Dan is Incubator Maakstad Oss van OndernemersLift+ iets voor jou!
 
OndernemersLift+ biedt je in de Incubator Maakstad Oss een werkplek en ondersteuning in een innovatief, ondernemend klimaat.
Samen met andere startende ondernemers en business coaches deel je kantoorruimtes met flexplekken, vergader- en overlegmogelijkheden. Heb je hulp nodig bij het maken van een businessplan, het uitwerken van een verdienmodel of het zetten van je eerste stappen op jouw markt? Dan kun je gebruik maken van onze businesscoaches en andere OL+ experts. Zij kunnen je tevens ondersteunen bij het realiseren van financieringen of subsidies voor jouw bedrijfsidee. OL+ beschikt bovendien ook zelf over fondsen om leningen te verstrekken aan starters met een kansrijk ondernemingsconcept.
 
Flexibele werkplekken met ‘extra benefits’
Een business incubator biedt startende ondernemers in hun eerste groeifase professionele werkplekken tegen lage tarieven. De werkplek in de incubator is dan ook echt de eerste werkplek waar je buiten je eigen keukentafel begint aan de profilering van je bedrijf.
In het prachtige Dome-X gebouw (Kanaalstraat 12B) in Oss zijn werkplekken beschikbaar en kun je een beroep doen op alle faciliteiten die OndernemersLift+ tot haar beschikking heeft:
• Flexibele werkplekken
• Gratis wifi
• Vergaderruimten voor grote en kleine bijeenkomsten
• Gratis koffie en thee
• Bedrijfsrestaurant met uitgebreide catering
• Ruime, gratis parkeerplaatsen
 
Vestigingsvoorwaarden
• Lage kosten: € 100,00 excl. btw per maand per bedrijf (voor één tot twee werkplekken)
• Kortdurend contract: 1 jaar
• Geen borg
 
Geïnteresseerd?
Ben jij op zoek naar een goede werkplek en/of wil je gebruik maken van de OL+ support, dan horen we graag van je. Neem contact op met Marjolein Rojo, Teamleider Starterscentrum OndernemersLift+, T 06 12731829 of 085 9020209, E m.rojo@ondernemersliftplus.nl.
 
Ken je iemand die een werkplek zoekt?
Heb je zelf geen behoefte aan een mooie werkplek, maar ken je iemand die daarvoor wel belangstelling heeft, stuur dit bericht dan door. Wij komen graag in gesprek.
 
Deel dit bericht:
DisclaimerSitemap