Terug naar boven

OndernemersLift+  partner Braventure!

Publicatiedatum: 22-06-2018

OndernemersLift+ gaat (startende) ondernemers toeleiden naar het nieuwe Brabant Startup Fonds en participeert in Braventure.

OndernemersLift+, hét ondernemersprogramma van AgriFood Capital (AFC) en HAS Hogeschool, gaat participeren in de nieuwe Brabantbrede alliantie: Braventure. In dit serviceprogramma werken we samen met de overige regionale startup ondersteuningsprogramma’s, de BOM (Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij) en de Hoger Onderwijsinstellingen in Brabant.  Het doel van de samenwerking is om elkaars netwerken, kennis en kunde te benutten om onze startups nog beter van dienst te zijn. Braventure faciliteert dit proces.

Brabant Startup Fonds
Het Brabant Startup Fonds (BSF) is een nieuw fonds voor vroege fase financiering, dat in het tweede kwartaal van 2018 door de provincie is ingesteld. Het BSF verstrekt vroege fase leningen van 50.000 tot 350.000 euro aan high potential startups. OndernemersLift+ verzorgt via Braventure de toeleiding naar dit fonds voor startups uit onze regio.

OndernemersLift+ als vaste waarde in de regio
Naast haar participatie in Braventure blijft OndernemersLift+ gewoon doen waar ze al jaren bekend om staat. Met inzet van coaching, netwerken, huisvesting in diverse incubators en begeleiding in brede zin helpen we ondernemers in een vroege fase bij het op- of doorstarten van hun bedrijf. Daarnaast verstrekken we leningen aan startups, of bemiddelen en helpen we bij het verkrijgen van andere financieringen.

Scale-up programma
Naast de startende ondernemers worden langer bestaande bedrijven steeds meer een doelgroep voor OndernemersLift+. Inmiddels is  gestart met de tweede ronde van het Scale-up programma voor agrifoodbedrijven met groeipotentie.

Klantwaardering is de basis
De behoefte uit de markt, resultaten die in de afgelopen jaren werden gerealiseerd, de hoge klantwaardering en het vertrouwen in de organisatie vormen steeds het vertrekpunt  voor onze organisatie, die zich verheugt op de samenwerking met de overige partners van Braventure.

Voor meer informatie over onze organisatie: www.ondernemersliftplus.nl

Deel dit bericht:
DisclaimerSitemap