Terug naar boven

Marjolein Rojo heeft OL+ verankerd in Noordoost-Brabant

Publicatiedatum: 29-11-2018

‘De kracht van Marjolein Rojo ligt in haar organisatiekracht, bijvoorbeeld van veel en gevarieerde workshops en werkvormen, die ze samen met onze partners ontwikkelde en in de markt zette. En daarnaast is ze een echte netwerker’, stelt directeur Huub Dormans van OndernemersLift+. ‘Ze slaagt er telkens weer in om op een zachte manier mensen met elkaar in contact te brengen en de goede dingen te laten doen voor onze startups. Het is enorm prettig om met zo iemand samen te werken.’

Mede door de inspanningen van Marjolein Rojo is OndernemersLift+ in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een vaste waarde in het ecosysteem in Noordoost-Brabant. Vele honderden bedrijven zijn vooruit geholpen. Aan de hand van drie highlights kijkt directeur Huub Dormans van OndernemersLift+ terug op de samenwerking met Marjolein Rojo.

OL+ is verankerd in Noordoost-Brabant
‘Mede door Marjolein is OndernemersLift+ sterk verankerd in Noordoost-Brabant, met onze  Incubator Maakstad Oss en ons lead-partnership bij De Jamfabriek (‘s-Hertogenbosch). Daarnaast werken we goed samen met  Nestwerk (Boxmeer) en hebben we een gastlocatie in De Ideeënfabriek (Uden). Maar ook aan de hechte samenwerking in de regio Oss met De Kracht van Oss en Starters Succes Oss Bernheze heeft ze bijgedragen,’ aldus Dormans.

CEO meets Startup
‘De ontwikkeling van vele tientallen werkvormen voor startups en met name de verdere uitwerking van het coachingsprogramma CEO meets Startup, kwam mede door Marjolein tot stand. Daarbij mogen startups hun product of dienst pitchen voor een selectieve groep managers van grote bedrijven en krijgen direct feedback. Dit gebeurt in een klein gezelschap. Daardoor worden gemakkelijker contacten gelegd. Partijen weten elkaar eenvoudiger te vinden en elkaar echt verder te helpen. Daarnaast is Marjolein ook een van de grondleggers van de succesvolle ‘Spice up your Business’-bijeenkomsten, die door Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen en OndernemersLift+ worden gehouden in het Land van Cuijk.’

Collectief van business developers
Onder aanvoering van Marjolein is binnen OndernemersLift+ een hoogwaardig collectief van business developers gesmeed, afkomstig uit diverse organisaties en met diverse achtergronden. Deze business developers zetten we in op hun sterke punten om veelbelovende starters verder te helpen.

Deel dit bericht:
DisclaimerSitemap