Terug naar boven

Internationale ambities waarmaken

Publicatiedatum: 05-03-2018

Studenten Avans zoeken MKB bedrijven om exportplan voor te schrijven
In het buitenland liggen veel kansen voor ondernemers in het mkb. Het structureel ontwikkelen van de export kost tijd en geld, maar kan een enorme bijdrage leveren aan de groei en ontwikkeling van uw bedrijf en de spreiding van uw risico's.

Met het inzetten van studenten kunt u tegen zeer lage kosten een aanzet geven tot uw eerste stappen op de internationale markt. De studenten "International Business & Languages" van Avans Hogeschool staan in de startblokken om vanaf februari in kleine groepjes gedurende 5 maanden ook voor uw bedrijf een buitenlandse markt te onderzoeken en de entree op de buitenlandse markt voor te bereiden.

Omdat het onderzoek wordt uitgevoerd op Avans Hogeschool in ’s-Hertogenbosch, wordt u verzocht om voor dit onderzoek een contactpersoon aan te stellen.

Studenten van de opleiding International Business & Languages  van Avans Hogeschool Den Bosch kunnen voor u marktonderzoek doen en hun bevindingen vertalen naar een concreet exportplan. Duitsland of andere potentiële exportmarkten kunnen worden onderzocht. Een van de deelnemers verwoordde het resultaat als volgt: “met dit rapport kan ik morgen in Duitsland aan de slag”.
Aan het einde van het traject, in juni, presenteren de studenten het onderzoek en het exportplan.

Informatie en vragen: de heer William Aarts, Coördinator International Business semester, Academie voor Marketing en International Business Avans Hogeschool.

Email: wgf.aarts@avans.nl , tel. 088-5256403.

Deel dit bericht:
DisclaimerSitemap