Terug naar boven

Nieuws

OL+ biedt starters support: maak er gebruik van!

OndernemersLift+ helpt in Noordoost-Brabant startende en groeiende ondernemers bij het lanceren en uitbouwen van hun bedrijf. In de regio staat OL+ haar klanten bij met coaching en mentoring, netwerken, expertpanels, workshops en seminars en eventueel financiële support in de vorm van startersleningen tegen zeer goede voorwaarden.
Lees meer >

DATAFOOD Startup Festival geeft startups inzicht in gebruik bigdata agrifoodsector

Snel opkomende bigdata technologieën als data-analyse, -mining, -visualisatie en kunstmatige intelligentie gaan de hele Agrifoodketen - van grond tot mond - fundamenteel veranderen.
Lees meer >

AAN TAFEL! - Van idee… …naar ondernemer!

8 november: Op het schap komen en blijven ZiN Inspiratielab, Veghel • 16.00 - 18.00 uur 22 november: Van naam naar MERK P2 - Slot Rossum, Rossum • 16.00 - 18.00 uur Ervaringen uitwisselen, kennismaken en kennis delen. Natafelen wordt aanbevolen! Schuif aan! Rondetafelgesprekken mét, vóór en dóór foodondernemers.
Lees meer >

IPC-subsidie en samenwerking maken innovatie in agrifood succesvol

Drie bedrijven die samen werken aan toekomstbestendige varkenshouderij, twee foodbedrijven die ingrediënten ontwikkelen voor betere voeding, twee andere ondernemers die kippenmest op een vernieuwende manier omzetten naar brandstof. Het zijn zomaar een paar voorbeelden van de innovatieve projecten waaraan ondernemers binnen IPC Agrifood in de afgelopen jaren werkten.
Lees meer >

Provincie steunt kansrijke bedrijven via Brabant Startup Fonds

De provincie Noord-Brabant heeft het Brabant Startup Fonds (BSF) opgericht. Startende ondernemers, die actief zijn in de zogenaamde topclusters, kunnen bij dit fonds leningen aanvragen variërend van 50.000 tot 350.000 euro. Gerard Spanbroek, directeur Brabant Startup Fonds
Lees meer >

Professionele werkplekken en meer voor starters met groeiambitie

Ben je gestart met je bedrijf, maar heb je nog geen professionele werkplek? Zit je nog aan de keukentafel of op zolder? Wil je gebruik maken van business coaching of expertpanels?   Dan is Incubator Maakstad Oss van OndernemersLift+ iets voor jou!  
Lees meer >

Werk aan je bedrijfsidee met de Take-off hbo subsidie

Heb jij een innovatief idee en wil jij een dienst of product verder ontwikkelen? Je kunt je als hbo-student (of recent afgestudeerde) of -medewerker vanaf 4 september a.s. inschrijven voor een nieuwe Take-off hbo-subsidieronde. Met deze subsidie kun jij haalbaarheidsonderzoek voor je innovatieve idee (kansen, risico’s, valkuilen) financieren.
Lees meer >

Startersbijeenkomst in Ideeënfabriek Uden 17 september 2018

OndernemersLift+ en Startersmarktplaats Veghel-Uden-Schijndel organiseren een event voor álle startende ondernemers. Ben jij starter, ZZP’er, denk je erover een bedrijf te beginnen of ben je nog niet langer dan 5 jaar actief als ondernemer? Dan is dit een event voor jou!
Lees meer >

OndernemersLift+  partner Braventure!

OndernemersLift+ gaat (startende) ondernemers toeleiden naar het nieuwe Brabant Startup Fonds en participeert in Braventure.
Lees meer >

High tech camera’s helpen boeren aan optimale oogst

Polariks helpt wijnboeren met de kwaliteitsverbetering van hun wijngaard. Met behulp van robotica en vision technologie ontwikkelen startup ondernemers Max Wijsman en Dennis van der Wiel van Polariks momenteel een inspectietool voor wijnboeren. Door continu informatie te verzamelen over de kwaliteit en ziektedruk in de wijngaard helpen zij de wijnboeren om teeltverliezen tegen te gaan, efficiëntie te verhogen en de kwaliteit te optimaliseren.
Lees meer >

Nieuwsbrief archief

DisclaimerSitemap