Terug naar boven

Nieuws

Marjolein Rojo heeft OL+ verankerd in Noordoost-Brabant

‘De kracht van Marjolein Rojo ligt in haar organisatiekracht, bijvoorbeeld van veel en gevarieerde workshops en werkvormen, die ze samen met onze partners ontwikkelde en in de markt zette. En daarnaast is ze een echte netwerker’, stelt directeur Huub Dormans van OndernemersLift+. ‘Ze slaagt er telkens weer in om op een zachte manier mensen met elkaar in contact te brengen en de goede dingen te laten doen voor onze startups. Het is enorm prettig om met zo iemand samen te werken.’
Lees meer >

‘Het werkt enorm inspirerend als er telkens nieuwe mensen en ideeën op je pad komen’

‘OndernemersLift+ is uitgegroeid tot een vaste waarde in het ecosysteem in Noordoost-Brabant. Ik ben er trots op dat ik daar aan heb mogen meewerken.’ Aan het woord is Marjolein Rojo, teamleider Starterscentrum bij OndernemersLift+. Na 11 jaar neemt zij afscheid.
Lees meer >

‘Ondernemen op zolder’

Met de feestelijke opening van ‘Ondernemen op zolder’ op 20 november heeft het Koning Willem I College in ’s-Hertogenbosch een eigen plek gecreëerd waar studenten, medewerkers, ondernemers en ondersteuners kunnen werken aan- en terecht kunnen voor alle hulp bij ondernemerschap.
Lees meer >

Een bedrijf starten is topsport en vraagt om professionele ondersteuning

OndernemersLift+ heeft in de afgelopen jaren honderden startups op weg geholpen naar een mooie toekomst. Daar gaan wij de komende jaren mee door. Volgens OL+ directeur Huub Dormans is een goede fasering in het innovatieproces voor startups enorm belangrijk. ‘Het succesvol in de markt zetten van een startup is topsport en vraagt om professionele begeleiding. Je kunt het maar één keer doen en dan moet ook alles kloppen. Als je het niet super goed doet, gaat het niet lukken.’
Lees meer >

Datafood Festival koppelt starters aan investeerders

Het is voor startende ondernemers niet eenvoudig om in contact te komen met grote investeerders en corporate companies, die geïnteresseerd zouden kunnen zijn om een startup te steunen. Daarom bood de aanwezigheid van bedrijven als KPN, Unilever, Rabobank, Maersk, Hendrix Genetics en het Bosch InvesteringsFonds een fantastische gelegenheid voor agro-food-data-startups om hun plannen en ideeën voor te leggen aan managers van deze organisaties. Plaats van handeling: het Datafood Festival dat op 30 oktober in Den Bosch werd gehouden.
Lees meer >

‘Met een op maat gemaakt boeket geef je ook iets van jezelf weg’

Dorothea Bimbergen timmert sinds tweeënhalf jaar flink aan de weg met haar bloemenzaak In de Roos Bloem & Cadeau, gevestigd aan de Wilhelminastraat in Megen. Na het volgen van de workshop Business Model Canvas van OndernemersLift+ en Starters Succes Oss Bernheze weet ze nog beter welke richting ze de komende jaren op wil met haar winkel.
Lees meer >

Anders kijken naar kunst helpt ook bij ondernemen

Voor startende ondernemers ligt altijd het gevaar op de loer dat zij zich helemaal en totaal richten op het starten en ontwikkelen van hun bedrijf. Netwerkbijeenkomsten kunnen helpen om de blik open en het perspectief breder te houden. OndernemersLift+ en StartersSucces Oss Bernheze organiseerden daarom op dinsdag 6 november een workshop in het Jan Cunen Museum in Oss. Deelnemers leerden op basis van art based learning anders kijken naar kunstwerken. En dat anders kijken, dat kun je ook in je bedrijf weer toepassen.
Lees meer >

Grote belangstelling voor #DATAFOOD Startup Festival

Snel opkomende bigdata technologieën als data-analyse, -mining, -visualisatie en kunstmatige intelligentie gaan de hele Agrifoodketen - van grond tot mond - fundamenteel veranderen. Er ontstaan nieuwe kansen voor ondernemers, en nieuwe businessmodellen. OndernemersLift+, Jheronimus Academy of Data Science (JADS) en de Bossche Investeringsmaatschappij (BIM) organiseren daarom samen op 30 oktober a.s. het #DATAFOOD Startup Festival. Dat de organisatoren met dit festival goed aansluiten bij de behoeften van ondernemers, blijkt uit de overweldigende belangstelling bij startups en een breed scala ondernemers van mkb tot multinational. Het maximum aantal deelnemers is bereikt en inschrijving is niet meer mogelijk
Lees meer >

Groasis winnaar van MKB Innovatie Top 100

OL+ klant Groasis is winnaar van de MKB Innovatie Top 100 2018. Een geweldig resultaat voor het bedrijf uit Steenbergen, dat sinds 2015 door OL+ wordt begeleid en gecoacht. Onze felicitaties gaan uit naar Pieter Hoff, de gedreven ondernemer die met doortastendheid en vastberaden enthousiasme inhoud geeft aan de doelstelling van zijn bedrijf: de herbebossing van 2 miljard hectare van door de mens veroorzaakte woestijnen.
Lees meer >

‘Gedrevenheid is de belangrijkste match tussen grote bedrijven en startups’

Zeven innovatieve startups uit de agrofood- en logistieke sector namen op 10 oktober deel aan het CEO meets Startup-event van OndernemersLift+ en Vijfsterren Logistiek in Dome-X in Oss. Daar mochten zij hun businesscase pitchen voor CEO’s en/of senior-managers van zes grote bedrijven. Naast waardevolle feedback over hun pitches, leverde dit voor diverse startups ook vervolgafspraken op met deze bedrijven.
Lees meer >

1 2 3 4 ... 37 volgende >

Nieuwsbrief archief

DisclaimerSitemap