Terug naar boven

Nieuws

#5 Lean Startup MVP: Minimum Viable Product

De kern van Lean Startup is de LOOP. Dit is de cirkel van het ontwerpen/ontwikkelen van een product of dienst, vervolgens het meten hoe klanten hier mee omgaan en daarna het bijsturen of doorgaan op de ingeslagen weg. 
Lees meer >

BLOG StreekSelecties #3: Is dit een antwoord op efficiënt, anoniem en goedkoop?

Annet Roodenburg, lector Voeding en gezondheid van HAS Hogeschool, houdt een blog bij. OndernemersLift+ maakt deze blog mede mogelijk.
Lees meer >

BLOG StreekSelecties #2: Wat betekent dat eigenlijk: een transparant verhaal?

Annet Roodenburg, lector Voeding en gezondheid van HAS Hogeschool, houdt een blog bij. OndernemersLift+ maakt deze blog mede mogelijk.
Lees meer >

BLOG StreekSelecties #1: Lekkere producten met een transparant verhaal

Annet Roodenburg, lector Voeding en gezondheid van HAS Hogeschool, houdt een blog bij. OndernemersLift+ maakt deze blog mede mogelijk.
Lees meer >

Prijs voor meest impactvolle project bij tiende HAS Food Experience

Tijdens de tiende editie van de HAS Food Experience op 30 januari wordt een prijs uitgereikt voor het meest impactvolle project van de afgelopen tien jaar. Zeven alumni dingen mee naar deze prijs. Een aantal van hen is bij de doorontwikkeling van hun project ondersteund door OndernemersLift+.
Lees meer >

#4 Lean Startup: ‘Get out of the building’

Ondernemers die werken met Lean Startup kunnen het beste vroegtijdig in gesprek gaan met hun afnemers om te weten te komen hoe zij het product gebruiken. ‘Om de juiste informatie te krijgen, is het noodzakelijk om naar je klant toe te gaan. Dan kun je ter plekke vragen en onderzoeken wat hij of zij precies verwacht van het product’, zegt Marijn Mulders van OndernemersLift+.
Lees meer >

BLOG Suikerdoelstellingen: leren van het klimaatbeleid

Annet Roodenburg, lector Voeding en gezondheid van HAS Hogeschool, houdt een blog bij. OndernemersLift+ maakt deze blog mede mogelijk.
Lees meer >

BLOG Hoeveel suiker verkoopt Coca-Cola in de wereld?

Annet Roodenburg, lector Voeding en gezondheid van HAS Hogeschool, houdt een blog bij. OndernemersLift+ maakt deze blog mede mogelijk.
Lees meer >

TwisTea opent Popup Store in ‘s-Hertogenbosch

Theespecialist TwisTea uit Uden heeft op 9 december de deuren geopend van haar Popup Store aan de Snellestraat 32 in ‘s-Hertogenbosch. ‘Ik heb altijd al de ambitie gehad om een winkel te openen’, vertelt Mark van den Bogaart van TwisTea. ‘Thee is een belevingsproduct, dat je moet ruiken en zien. Daarom vind ik het mooi dat we in ‘s-Hertogenbosch nu daadwerkelijk van start zijn gegaan met deze winkel.’
Lees meer >

BLOG Dalco Food #3: Over haantjes en de zoute verschillen

Annet Roodenburg, lector Voeding en gezondheid van HAS Hogeschool, houdt een blog bij. OndernemersLift+ maakt deze blog mede mogelijk.
Lees meer >

1 2 3 4 ... 36 volgende >

Nieuwsbrief archief

DisclaimerSitemap