Terug naar boven

Nieuws

OndernemersLift+  partner Braventure!

OndernemersLift+ gaat (startende) ondernemers toeleiden naar het nieuwe Brabant Startup Fonds en participeert in Braventure.
Lees meer >

High tech camera’s helpen boeren aan optimale oogst

Polariks helpt wijnboeren met de kwaliteitsverbetering van hun wijngaard. Met behulp van robotica en vision technologie ontwikkelen startup ondernemers Max Wijsman en Dennis van der Wiel van Polariks momenteel een inspectietool voor wijnboeren. Door continu informatie te verzamelen over de kwaliteit en ziektedruk in de wijngaard helpen zij de wijnboeren om teeltverliezen tegen te gaan, efficiëntie te verhogen en de kwaliteit te optimaliseren.
Lees meer >

Uit samenwerking met studenten komen vaak leuke dingen voort

Als je een mooi plan hebt wil je dit ook onder de aandacht brengen en dan is een creatieve aanpak gevraagd. Geert Hermans van Winery & Herbs in Schijndel was op zoek naar iemand die een leuk filmpje zou kunnen maken over zijn bedrijf en zijn toekomstplannen. Hij legde deze vraag neer bij het Kennisportaal van OndernemersLift+. Dit bracht hem in contact met studenten van het Koning Willem I College.
Lees meer >

Semilla Sanitation Hubs in de race voor Social Enlightment of the Year 2018

Startup-ondernemer Peter Scheer van Semilla Sanitation Hubs dingt met twee andere bedrijven mee naar The Social Enlightment of the Year 2018, een prijs die bedoeld is om producten en processen die de groene industriële revolutie kunnen veroorzaken een duwtje in de rug te geven.
Lees meer >

AgriFood Scale-Up Programma: Inschrijving voor deelname geopend!

Ben jij ondernemer in de Agri & Foodsector? Groeit je bedrijf hard, maar vraag je je af of je team het kan bijbenen? Zoek je nieuwe distributiekanalen? En hoe financier je jouw groei?
Lees meer >

BLOG Actualiteit – Gezondheidsgerichte communicatie in de horeca

Annet Roodenburg, lector Voeding en gezondheid van HAS Hogeschool, houdt een blog bij. OndernemersLift+ maakt deze blog mede mogelijk.
Lees meer >

BLOG Actualiteit - Voeding voor huisartsen

Annet Roodenburg, lector Voeding en gezondheid van HAS Hogeschool, houdt een blog bij. OndernemersLift+ maakt deze blog mede mogelijk.
Lees meer >

Nieuw Innovatie & Acceleratie Platform om ondernemerschap en paardeneconomie in Brabant te stimuleren

In een omgeving die steeds sneller en ingrijpender verandert, is innovatie noodzakelijk. Zijn hippische ondernemers wendbaar en vooruitziend genoeg om tijdig bij te sturen?
Lees meer >

Inschrijving MKB Innovatie Top 100 geopend

De MKB Innovatie Top 100 van de KvK laat zien waar we in Nederland goed in zijn: innoveren! Tot 27 april 2018 heb je de kans om jouw innovatie en bedrijf in dé etalage te zetten. 
Lees meer >

Internationale ambities waarmaken

Studenten Avans zoeken MKB bedrijven om exportplan voor te schrijven In het buitenland liggen veel kansen voor ondernemers in het mkb. Het structureel ontwikkelen van de export kost tijd en geld, maar kan een enorme bijdrage leveren aan de groei en ontwikkeling van uw bedrijf en de spreiding van uw risico's.
Lees meer >

1 2 3 4 ... 35 volgende >

Nieuwsbrief archief

DisclaimerSitemap