Terug naar boven

Nieuws

Semilla Sanitation Hubs in de race voor Social Enlightment of the Year 2018

Startup-ondernemer Peter Scheer van Semilla Sanitation Hubs dingt met twee andere bedrijven mee naar The Social Enlightment of the Year 2018, een prijs die bedoeld is om producten en processen die de groene industriële revolutie kunnen veroorzaken een duwtje in de rug te geven.
Lees meer >

AgriFood Scale-Up Programma: Inschrijving voor deelname geopend!

Ben jij ondernemer in de Agri & Foodsector? Groeit je bedrijf hard, maar vraag je je af of je team het kan bijbenen? Zoek je nieuwe distributiekanalen? En hoe financier je jouw groei?
Lees meer >

BLOG Actualiteit – Gezondheidsgerichte communicatie in de horeca

Annet Roodenburg, lector Voeding en gezondheid van HAS Hogeschool, houdt een blog bij. OndernemersLift+ maakt deze blog mede mogelijk.
Lees meer >

BLOG Actualiteit - Voeding voor huisartsen

Annet Roodenburg, lector Voeding en gezondheid van HAS Hogeschool, houdt een blog bij. OndernemersLift+ maakt deze blog mede mogelijk.
Lees meer >

Nieuw Innovatie & Acceleratie Platform om ondernemerschap en paardeneconomie in Brabant te stimuleren

In een omgeving die steeds sneller en ingrijpender verandert, is innovatie noodzakelijk. Zijn hippische ondernemers wendbaar en vooruitziend genoeg om tijdig bij te sturen?
Lees meer >

Inschrijving MKB Innovatie Top 100 geopend

De MKB Innovatie Top 100 van de KvK laat zien waar we in Nederland goed in zijn: innoveren! Tot 27 april 2018 heb je de kans om jouw innovatie en bedrijf in dé etalage te zetten. 
Lees meer >

Internationale ambities waarmaken

Studenten Avans zoeken MKB bedrijven om exportplan voor te schrijven In het buitenland liggen veel kansen voor ondernemers in het mkb. Het structureel ontwikkelen van de export kost tijd en geld, maar kan een enorme bijdrage leveren aan de groei en ontwikkeling van uw bedrijf en de spreiding van uw risico's.
Lees meer >

#5 Lean Startup MVP: Minimum Viable Product

De kern van Lean Startup is de LOOP. Dit is de cirkel van het ontwerpen/ontwikkelen van een product of dienst, vervolgens het meten hoe klanten hier mee omgaan en daarna het bijsturen of doorgaan op de ingeslagen weg. Op basis van experimenten wordt deze LOOP meerdere malen doorlopen. Maar de belangrijkste vraag is natuurlijk: wanneer is het product of de dienst goed genoeg om op de markt te introduceren?
Lees meer >

BLOG StreekSelecties #3: Is dit een antwoord op efficiënt, anoniem en goedkoop?

Annet Roodenburg, lector Voeding en gezondheid van HAS Hogeschool, houdt een blog bij. OndernemersLift+ maakt deze blog mede mogelijk.
Lees meer >

BLOG StreekSelecties #2: Wat betekent dat eigenlijk: een transparant verhaal?

Annet Roodenburg, lector Voeding en gezondheid van HAS Hogeschool, houdt een blog bij. OndernemersLift+ maakt deze blog mede mogelijk.
Lees meer >

1 2 3 4 ... 36 volgende >

Nieuwsbrief archief

DisclaimerSitemap