Terug naar boven

Nieuws

Cursus Hoe zet ik mijn agri product in de markt?

Voor wie? Voor ondernemers in de AgriFood sector die zich bezig houden met het vermarkten van hun producten en die meer kennis en vaardigheden willen opdoen om een product succesvol naar de markt te brengen.
Lees meer >

Werken aan uw innovatievermogen

Vanuit het EU-programma Enterprise Europe Network biedt de Kamer van Koophandel ondernemers de mogelijkheid hun innovatievermogen te checken middels de Innovatiethermometer.
Lees meer >

HAS Hogeschool benoemt Elies Lemkes-Straver als nieuwe lector Duurzaam Produceren

Elies Lemkes-Straver is vanaf 1 februari 2018 de lector van het nieuwe lectoraat Duurzaam Produceren in de agrofoodsector. Het lectoraat legt primair de verbinding tussen het onderwijs, het werkveld en praktijkgericht onderzoek op het gebied van het duurzaam produceren van voedsel zowel nationaal als internationaal. Daarbinnen richt het lectoraat zich specifiek op 3 thema’s: het tegengaan van voedselverspilling, de verduurzaming van voedselprocessen en het sluiten van kringlopen.
Lees meer >

BLOG Dalco Food #1: De balletjes in de soep

Annet Roodenburg, lector Voeding en gezondheid van HAS Hogeschool, houdt een blog bij. OndernemersLift+ maakt deze blog mede mogelijk.
Lees meer >

Rabo Duurzame Innovatieprijs 2018

Stelt u zich eens voor… u draagt als ondernemer niet alleen bij aan de groei van uw bedrijf. U werkt ook mee aan een maatschappelijk vraagstuk en een betere wereld. Met de Rabo Duurzame Innovatieprijs, voorheen de Herman Wijffels Innovatieprijs, stimuleert Rabobank ondernemers mee te werken aan innovatieve oplossingen die er echt toe doen. De springplank naar succes.
Lees meer >

BLOG Personalized Nutrition: Hoever zijn we ermee?

Annet Roodenburg, lector Voeding en gezondheid van HAS Hogeschool, houdt een blog bij. OndernemersLift+ maakt deze blog mede mogelijk.
Lees meer >

HAS-studenten aan de slag met ‘Today’s Food Challenges’

‘Today's Food Challenges’ is het thema van de tiende editie van de HAS Food Experience, die wordt gehouden op 30 januari 2018. “Vierdejaars studenten van HAS Hogeschool presenteren tijdens de HAS Food Experience een oplossing voor kleine en grote uitdagingen die op dit moment actueel zijn in de foodsector”, vertelt programma manager Mary van Hoek-Hendriks. OndernemersLift+ is een belangrijke partner van de HAS Food Experience. Deze organisatie ondersteunt en adviseert studenten die hun project tijdens en na afloop van de HAS Food Experience willen doorontwikkelen.
Lees meer >

#2: Lean Canvas als instrument om van de markt te leren

Wat is de toegevoegde waarde van een nieuw product of dienst? Zijn afnemers bereid om ervoor te betalen? De doelstelling van Lean Canvas binnen de Lean Startup-methodiek is om uit de markt snel een antwoord te krijgen op deze vragen. In deze aflevering vertelt ondernemer Richard Bergmans van startup Briter over zijn ervaringen met het gebruik van de Lean Canvas. Marijn Mulders van OndernemersLift+ legt daarnaast uit hoe het instrument werkt en wat ondernemers er mee kunnen doen.
Lees meer >

Innovatiesubsidie voor tien agrofood bedrijven

De subsidieaanvraag die OndernemersLift+ en ZLTO samen met Stichting Innovatie & Samenwerking voor twaalf agrofood ondernemers hebben ingediend in het kader van de IPC (Innovatie Prestatie Contract) regeling is grotendeels goedgekeurd. Tien bedrijven ontvangen in totaal bijna 250.000 euro subsidie voor hun innovatieve ideeën. 
Lees meer >

BLOG GS1 Nederland #3: Met streepjescodes naar een gezonder productaanbod

Annet Roodenburg, lector Voeding en gezondheid van HAS Hogeschool, houdt een blog bij. OndernemersLift+ maakt deze blog mede mogelijk.
Lees meer >

1 2 3 4 ... 35 volgende >

Nieuwsbrief archief

DisclaimerSitemap