Terug naar boven

Nieuws

‘Met een op maat gemaakt boeket geef je ook iets van jezelf weg’

Dorothea Bimbergen timmert sinds tweeënhalf jaar flink aan de weg met haar bloemenzaak In de Roos Bloem & Cadeau, gevestigd aan de Wilhelminastraat in Megen. Na het volgen van de workshop Business Model Canvas van OndernemersLift+ en Starters Succes Oss Bernheze weet ze nog beter welke richting ze de komende jaren op wil met haar winkel.
Lees meer >

Anders kijken naar kunst helpt ook bij ondernemen

Voor startende ondernemers ligt altijd het gevaar op de loer dat zij zich helemaal en totaal richten op het starten en ontwikkelen van hun bedrijf. Netwerkbijeenkomsten kunnen helpen om de blik open en het perspectief breder te houden. OndernemersLift+ en StartersSucces Oss Bernheze organiseerden daarom op dinsdag 6 november een workshop in het Jan Cunen Museum in Oss. Deelnemers leerden op basis van art based learning anders kijken naar kunstwerken. En dat anders kijken, dat kun je ook in je bedrijf weer toepassen.
Lees meer >

Grote belangstelling voor #DATAFOOD Startup Festival

Snel opkomende bigdata technologieën als data-analyse, -mining, -visualisatie en kunstmatige intelligentie gaan de hele Agrifoodketen - van grond tot mond - fundamenteel veranderen. Er ontstaan nieuwe kansen voor ondernemers, en nieuwe businessmodellen. OndernemersLift+, Jheronimus Academy of Data Science (JADS) en de Bossche Investeringsmaatschappij (BIM) organiseren daarom samen op 30 oktober a.s. het #DATAFOOD Startup Festival. Dat de organisatoren met dit festival goed aansluiten bij de behoeften van ondernemers, blijkt uit de overweldigende belangstelling bij startups en een breed scala ondernemers van mkb tot multinational. Het maximum aantal deelnemers is bereikt en inschrijving is niet meer mogelijk
Lees meer >

Groasis winnaar van MKB Innovatie Top 100

OL+ klant Groasis is winnaar van de MKB Innovatie Top 100 2018. Een geweldig resultaat voor het bedrijf uit Steenbergen, dat sinds 2015 door OL+ wordt begeleid en gecoacht. Onze felicitaties gaan uit naar Pieter Hoff, de gedreven ondernemer die met doortastendheid en vastberaden enthousiasme inhoud geeft aan de doelstelling van zijn bedrijf: de herbebossing van 2 miljard hectare van door de mens veroorzaakte woestijnen.
Lees meer >

‘Gedrevenheid is de belangrijkste match tussen grote bedrijven en startups’

Zeven innovatieve startups uit de agrofood- en logistieke sector namen op 10 oktober deel aan het CEO meets Startup-event van OndernemersLift+ en Vijfsterren Logistiek in Dome-X in Oss. Daar mochten zij hun businesscase pitchen voor CEO’s en/of senior-managers van zes grote bedrijven. Naast waardevolle feedback over hun pitches, leverde dit voor diverse startups ook vervolgafspraken op met deze bedrijven.
Lees meer >

OL+ biedt starters support: maak er gebruik van!

OndernemersLift+ helpt in Noordoost-Brabant startende en groeiende ondernemers bij het lanceren en uitbouwen van hun bedrijf. In de regio staat OL+ haar klanten bij met coaching en mentoring, netwerken, expertpanels, workshops en seminars en eventueel financiële support in de vorm van startersleningen tegen zeer goede voorwaarden.
Lees meer >

DATAFOOD Startup Festival geeft startups inzicht in gebruik bigdata agrifoodsector

Snel opkomende bigdata technologieën als data-analyse, -mining, -visualisatie en kunstmatige intelligentie gaan de hele Agrifoodketen - van grond tot mond - fundamenteel veranderen.
Lees meer >

AAN TAFEL! - Van idee… …naar ondernemer!

8 november: Op het schap komen en blijven ZiN Inspiratielab, Veghel • 16.00 - 18.00 uur 22 november: Van naam naar MERK P2 - Slot Rossum, Rossum • 16.00 - 18.00 uur Ervaringen uitwisselen, kennismaken en kennis delen. Natafelen wordt aanbevolen! Schuif aan! Rondetafelgesprekken mét, vóór en dóór foodondernemers.
Lees meer >

IPC-subsidie en samenwerking maken innovatie in agrifood succesvol

Drie bedrijven die samen werken aan toekomstbestendige varkenshouderij, twee foodbedrijven die ingrediënten ontwikkelen voor betere voeding, twee andere ondernemers die kippenmest op een vernieuwende manier omzetten naar brandstof. Het zijn zomaar een paar voorbeelden van de innovatieve projecten waaraan ondernemers binnen IPC Agrifood in de afgelopen jaren werkten.
Lees meer >

Provincie steunt kansrijke bedrijven via Brabant Startup Fonds

De provincie Noord-Brabant heeft het Brabant Startup Fonds (BSF) opgericht. Startende ondernemers, die actief zijn in de zogenaamde topclusters, kunnen bij dit fonds leningen aanvragen variërend van 50.000 tot 350.000 euro. Gerard Spanbroek, directeur Brabant Startup Fonds
Lees meer >

1 2 3 4 ... 36 volgende >

Nieuwsbrief archief

DisclaimerSitemap