Jadis Schreuder leeft haar droom met The Lemon Kitchen

Jadis Schreuder rondde in juli van dit jaar haar opleiding Food Innovation aan de HAS Hogeschool in ‘s-Hertogenbosch af. Een lange vakantie zat er niet in, want inmiddels is ze volop aan de slag met The Lemon Kitchen. Met haar bedrijf ontwikkelt ze recepten en verzorgt ze de styling en fotografie van food creaties.

Van jongs af aan is de 26-jarige Jadis Schreuder uit ‘s-Hertogenbosch bezig met voeding in het algemeen en citrusvruchten in het bijzonder. Met The Lemon Kitchen wil ze iedereen laten ervaren hoe citrusvruchten een frisse touch toevoegen aan gerechten en zorgen voor meer smaak en balans.

Mede dankzij de begeleiding van business developer Jonica de Bruijn van OndernemersLift+ heeft Jadis in korte tijd flinke stappen gezet met haar bedrijf. ‘In de Topklas Ondernemen van de HAS Hogeschool was Bob Hutten mijn ondernemerscoach. Via hem en Rachel van de Greef ben ik in contact gebracht met Jonica de Bruijn van OndernemersLift+. Zij heeft mij begeleid om de omslag van student naar ondernemer te maken. Dat deed ze op een eerlijke en directe manier, waar ik mij prettig bij voelde. Daar heb ik veel aan gehad.’

De jonge ondernemer werkt inmiddels samen met grote ondernemingen als Chaudfontaine, Le Creuset, Ekoplaza en Looye Kwekers. Daarnaast krijgt ze binnenkort een eigen kookshow op Smulweb.nl. ‘De eerste opnames zijn inmiddels achter de rug’, vertelt ze. ‘De bedoeling is om via de show consumenten kennis te laten maken met voeding met een frisse touch van citrusvruchten. Ik wilde altijd al een groter publiek inspireren met mijn passie voor lekker eten en een fris element. Dit is een droom die uitkomt.’

Kijk voor meer informatie op www.thelemonkitchen.nl en www.youtube.com/watch?v=cHEof4oIvdY.

Delen

Publicatiedatum: 1 januari 2019