Terug naar boven

Ervaringen ondernemers AgriFood Scale Up

“Gematcht met de juiste expert”

Interview met Frank de Wijk, medeoprichter Jake

Van startup naar scale-up; hoe doe je dat? Frank de Wijk, medeoprichter van Jake, maakt de slag. Hij doet met zijn bedrijf mee aan het AgriFood Scale-up programma, bedoeld voor ondernemers die bewust willen werken aan de groei van hun bedrijf.

Lees verder >

Varkensvlees succesvol introduceren bij retail? Wees onderscheidend

Frievar werkt aan toekomstbestendig bedrijf in Agrifood scale-up-programma

"Als je je product met succes wilt lanceren in de supermarktwereld, dan moet je écht onderscheidend zijn. Je hebt niet alleen een goed product nodig, maar zeker ook goede logistiek en een goed verhaal." Het is een van de nieuwe inzichten die het Friese varkensbedrijf Frievar heeft opgedaan in het Agrifood scale-up-programma van KplusV, Agrifood Capital, Grow Campus en OndernemersLift+. In gesprek hierover met John Lorist, varkenshouder en directeur van Frievar.

Lees verder >

Cruciaal voor bedrijfsgroei: goed plan én goede uitvoering

Keesmakers leert van andere ondernemers in Agrifood scale-up-programma

Twee ondernemers die leren van twee andere ondernemers en daarmee hun bedrijf een extra boost kunnen geven. Het zijn - kort door de bocht - de vruchten die Marc van Wanroij en Gijs Jansen van Keesmakers hebben geplukt uit het Agrifood scale-up-programma. "Door de ondernemersachtergrond en kritische blik van businesscoaches Willem van de Kerkhof en Marc Hoogvliet zijn we als bedrijf weer op scherp gezet."

Lees verder >

Deel dit bericht:
DisclaimerSitemap